2777
2789
رشتتون چیه عزیزم؟

من فیزیک خوندم ولی محققم کلا کارم مقاله و مشاوره مقاله است

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علوم پزشکیم ونکوره ولی نمیدونم چطور رفرنسشو وارد اندنوت و بعد ورد کنم☹

اندنوت رو نمیشه اینجا توضیح داد واقعا 

تو یوتیب بزن کار بااندونوت برات قشنگ میاره تو ورد هم یه لینک داره...این آسون ترین قسمت مقاله نویسی هست نگران اینجا نباش

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
اندنوتو بلدم اما رفرنس زنی از کتابو بلد نیستم

کتاب فقط اسم نویسنده، اسم کتاب ناشر و سال انتشار، تو اندنوت بزنی همینارو میاره. اگه نیاورد دستی وارد کن

سلام عزیزم ببینید درست میگم که واسه مقاله باید تمام جملاتی که از مقالات دیگه میاریم باید پارافریز ب ...

بله باید صد درصد پارافریز بشن، جمله کپی پیست سرقت ادبی محسوب میشه

در مورد رفرنس، اگر شما به مقاله اوریجینالی که اون فرد استفاده کرده دسترسی داشته باشی، بله همون رو باید بزنی به عنوان رفرنس اصلی، اگر نه، همین مقاله ای که نقل قول کرده میشه رفرنستون

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سلام بفرمائید سوالتون رو

سلام ببخشید بازم مزاحم میشم

میگم یه متن انگلیسی اگه فقط ترجمه شه (بازنویسی نشه) و داخل یه مقاله فارسی اورده شه بازم پلاجریسمه؟ یا نه باید حتما بازنویسی هم بشه؟

و همچنین برعکس اگه یه جمله از مقاله فارسی مستقیم ترجمه شه و داخل مقاله انگلیسی اورده شه بازم پلاجریسمه؟

کتاب فقط اسم نویسنده، اسم کتاب ناشر و سال انتشار، تو اندنوت بزنی همینارو میاره. اگه نیاورد دستی وارد ...

سلام ببخشید بازم مزاحم میشم

میگم یه متن انگلیسی اگه فقط ترجمه شه (بازنویسی نشه) و داخل یه مقاله فارسی اورده شه بازم پلاجریسمه؟ یا نه باید حتما بازنویسی هم بشه؟

و همچنین برعکس اگه یه جمله از مقاله فارسی مستقیم ترجمه شه و داخل مقاله انگلیسی اورده شه بازم پلاجریسمه

من فیزیک خوندم ولی محققم کلا کارم مقاله و مشاوره مقاله است

سلام ، واسه کسی که تازه میخواد شروع کنه،چه پیشنهادی دارید؟ من یه تعداد ویدیو از یوتیوب هم دیدم ولی هنوز سردرگمم

کمک خواستی میتونم کمک کنم عزیزم 

عاشق امضات شدم😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
سلام ببخشید بازم مزاحم میشم میگم یه متن انگلیسی اگه فقط ترجمه شه (بازنویسی نشه) و داخل یه مقاله فار ...

سلام

اگر در حد چند جمله باشه ایرادی نداره (حتما باید رفرنس ذکر بشه البته)

ولی اگر درصد متنی که عینا از فارسی به انگلیسی ترجمه می کنید یا از انگلیسی به فارسی زیاد باشه، می تونه plagiarism باشه. کلا درصد همپوشانی بین دو مقاله (به هر زبانی) معمولا از ۲۰ درصد نباید فراتر بره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!