خطرناک ترین مادرشوهر همسایه ما بود که پسرش عروسشو به قصد کشت میزد این دستاشو میزد به کمرش نگاه میکرد میگفت محکمتر بزن یه بارم رفته بود رو گردن زنش پا گذاشته واستاده بود اونم نگاهشون میکرد تا زنه بیهوش شد 😑
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من والا زیاد نمیرفتم چون جاریمم حسودی میکرد میدید من مستقل شدم ولی ادم باید خدارودر نظر بگیره سه ماه اول خیلی اروم وخوب بود سالم بود بگو بخند من ندیدم قرص بخوره چون برا ماه عسل به خرج خودمون بردیمشون شمال بعد از ۷ماه گفتن دیوونس وفلان قرص میخوره
عرچند خودم مجبورم برم خونشون ولی اصلا دوسشون ندارم😑😑
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
اخه بدبخت دختره کس وکاری نداشت باباش پیرومریض بود مادرشم وقتی ۹سالش بود تصادف کرد مرد دختره پیش خواهرش بزرگ شد اونم اهش میگیره .من اینارو دیدم اصلا نمیرم اونجا میرمم ده دیقه فقط اونم یه جا میشینم هیچی ام نمیخورم خونشون