2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم ولی الآن دوست ندارم ازش بد بگم ، خوب شدیم باهم ‌الآن دوسش دارم😄❤ بدذات نبود ، فقط ریاست طلب و لجباز و مغرور بود..نمیخواست از اشتباهاتش دست برداره ، 

منم که شدیدا لجباز و مغرور ، واسه همین رابطمون خراب شده بود..

🖤

مال من👻 خوشبختانه ازشون براهمیشه خلاص شدم😅

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

من مادرشوهرم ماهه...فرشته هست فقط بال نداره.خیلی هم ساده هست

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
[QUOTE=195954219]من🖐جاریم باهاش زندگی میکرد خیلی پرخور بود به بهانه پرخوری قرص بی اشتهایی وعصبی برا ...

جاریم بخاطر قرصا افسرده وعصبی شده بود وقتی حرفشون میشد جاریمم دستاش میلرزیروگریه میکرد اینم باگوشیش فیلم گرفت ازش. ازخدا میخوام به حرمت امام رضا تقاصشونو پس بدن دختررو از شهرستان خودشون گرفتن اوردن کرج ازش کلی کارکشید اخرم بهش انگ دیوونگی زد از خونه انداختش بیرون 

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹

خیلی خودشیرین و سر زبون داره جلو م میگه مث بچه خودمی ولی در اصل اینطور نیس تبعیض قائل میشه که طبیعیه ولی اگه نگه هم من کاریش ندارم دروغگو هم هست هی میگه اونو برات بخرم اینو بخرم انگار که من بهش میگم برام بخر..اقا یکی نیس بگه بهش اگه نمیخری پس الکی هم نگو انگار من خودم نمیتونم بخرم اون سری میخاس یه گلدونی که دوس دارم و بخره انگار من بهش گفتم برو بخر ولی نخرید توقع ندارم ولی گول میزنه یا شایدم خرم میکنه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم