2777
2789
عنوان

marzi و بازم کیک یزدی🤪🧁

| مشاهده متن کامل بحث + 9413 بازدید | 225 پست
منم همیننوریم کلا نمیخرم  خودم همه مدلش رو درست میکنم ولی چون زیاد گفتم شاید میفروشی😄 نوش ج ...

نوش جانتون 

نه بابا 

یه روز درست میکنم واسه چند روز

البته همسرم روز اول ترتیب نصفه اش رو میده😂😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

نوش جانتون  نه بابا  یه روز درست میکنم واسه چند روز البته همسرم روز اول ترتیب نصفه اش ر ...

🌹🌹

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا نازه دخترتون،خدا حفظش کنه

یبار هم عکس اشپزخونت رو بزار و چیدمان منزلت

خوش سلیقه ای❤

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ماشالا نازه دخترتون،خدا حفظش کنه یبار هم عکس اشپزخونت رو بزار و چیدمان منزلت خوش سلیقه ای❤

ممنونم عزیزم😍😍😍😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم، 💋😍 بفرمایید😂 اینم خودم دیروز

مثل دست پختت هستیا 😂😂

مادر دختر خوشگلید💙  بمونید برای بابا😄😄

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
مثل دست پختت هستیا 😂😂 مادر دختر خوشگلید💙  بمونید برای بابا😄😄

😂 😂 😂 مثل دستپختمم؟ 😂😂😂لعنتی یعنی چی؟ 😂😂😂😂😂😂

مرسی عزیزم چشمات قشنگه

ممنونم ازت💋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه مامان دلبری😍

مشکلی با عینکت نداری؟منم بدون فرام گرفتم هر روز کج و کوله هست و ماهی یبار تعمیر میبرم🤨

چه مامان دلبری😍 مشکلی با عینکت نداری؟منم بدون فرام گرفتم هر روز کج و کوله هست و ماهی یبار تعمیر می ...

فدات شم😍

نه راستش

آخه همیشه اینو نمیزنم

من عاشق عینکم تقریبا چند ماه یه بار یه دونه میخرم 

چون هر بار یکیش رو میزنم خیلی خراب نمیشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂 😂 😂 مثل دستپختمم؟ 😂😂😂لعنتی یعنی چی؟ 😂😂😂😂😂😂 مرسی عزیزم چشمات قشنگه ممنونم ازت💋

منظورش عالی و بی نقص😁

فدات شم😍 نه راستش آخه همیشه اینو نمیزنم من عاشق عینکم تقریبا چند ماه یه بار یه دونه میخرم  ...

من میزارم کنارم بعد حواسم نیست میره زیر پا😁

شماره چشماتون چنده؟

چقد دلم میخواد لیزیک کنم،ولی چشام ثابت نمیشه😓

😂 😂 😂 مثل دستپختمم؟ 😂😂😂لعنتی یعنی چی؟ 😂😂😂😂😂😂 مرسی عزیزم چشمات قشنگه ممنونم ازت💋

دیگه اینش بستگی به نظرت نسبت بع دسپختت داره😂😂😂

شوخی کردم   عالی غذا و شیرینی میپزی   خودتم عالی هستی گل🌹🌹

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
من میزارم کنارم بعد حواسم نیست میره زیر پا😁 شماره چشماتون چنده؟ چقد دلم میخواد لیزیک کنم،ولی چشام ...

😂 

من تا الان فقط یه عینک خراب کردم اونم آیه کرد 

کوچولو بود عینکم رو برداشت 360 دور پیچوند بعدش خودش برد انداخت سطل زباله😑😑😑😑

من آستیگماتم ولی خفیف

دائما در نوسانه شماره چشمم 

یکیش زیر 2 

یکیش زیر 1

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دستت درد نکنه خیلی عالی شده فقط اینک دفعه آینده اگر دلت خواست قبل از اینکه بره توی فر با نوک چاقو که تو روغن زدی یک  به اضافه وسط کیک هات بکش تا اون حالت انفجاری وپف کردن ایجاد بشه