2777
2789
عنوان

marzi و بازم کیک یزدی🤪🧁

| مشاهده متن کامل بحث + 9413 بازدید | 225 پست

سلام عزيزم خيلي وقته نديدمتون تو سايت 😊من شمارو از كاردستي گردويي شوهرتون واسه ايه خانم تو بارداري ميشناسم 😂هنوز نگهشون دلشتي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننه مرضی

عکس نمیذاری ببینیمت

حداقل عکس ایه جان رو بذار😍

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
این تعداد زیاد ک درست میکنید برا فروش هست؟

نه جانم😂😂فروش چیه

میذارم توی یخچالم چند روز میخوریم 

همسرم دوست دارن 3 نهایتا 4 روزه دیگه اثری ازش نیست😂

یه تعدادش رو هم همسرم میبره سر کار روزایی که صبحانه شرکت رو دوست نداره

ما هیچ مدل کیک و شیرینی و شکلات و کلا تنقلات بازاری نمیخریم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

کپسولاش ارزونه  ظرفها نسبتا گرون

خسته نباشی بانو خیلی هم عالی

ببخشید فر دارین یا توستر؟

مایکرویو برا  پخت کیک خوبه؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

سلام عزيزم خيلي وقته نديدمتون تو سايت 😊من شمارو از كاردستي گردويي شوهرتون واسه ايه خانم تو بارداري ...

سلام عزیزم😍😍😍😍

آره جونم دارمشون تو اتاق آیه لای تزیینات تختش گذاشتم، 😂 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه جانم😂😂فروش چیه میذارم توی یخچالم چند روز میخوریم  همسرم دوست دارن 3 نهایتا 4 روزه دیگه ا ...

منم همیننوریم کلا نمیخرم 

خودم همه مدلش رو درست میکنم

ولی چون زیاد گفتم شاید میفروشی😄

نوش جان🌹

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
بسیارهم عالی.نوش جان بنظرتون خیلی کم پف نکردن؟

نه جونم 

اتفاقا پف خیلی زیادی میده 

من قالب هام کوچیکه 

کیک ها عین فنر میشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خسته نباشی بانو خیلی هم عالی ببخشید فر دارین یا توستر؟ مایکرویو برا  پخت کیک خوبه؟

مرسی عشقم 

فر گازی دارم 

توی مایکروفر یکی دوبار درست کردم اون بافتی که میخواستم رو بهم نداد سنگین شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدید ترین عکس دلبرم آیه

ای جان   دختر بانمک و زیبا💙خدا حفظش کنه واستون انشالله

خودتو نمیذاری😂

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش