2777
2789
عنوان

خواهرشوهرپرو چکارکنم

1911 بازدید | 127 پست

قبلا باهاش سراینکه پسرش و پاگشانکردم دعوامون شده بود حالا کلا۳ماهه پسرش عقدکرده منم روزخواستگاریش نرفتم چون بچم تازه۲ماهش بود و زایمان سختی داشتم زیادنرمال نبودم بچمم تا۴۰روزگی زردی داشت وتازه خوب شده بود .خلاصش بهش گفتم خب خودشون عیدمیومدن گفت مادروخواهرات اونجا بودن همش خونه برادرم هستن .منم‌گفتم چطورمن یکهفته میرم خونه مامانم وخواهرام میمونم چیزی نیست اونامیان حرفه .گفت وطیفته بچم ودعوت کنی .بتیددعوتش کنی .منم لج افتادم دعوت نکردم شوهرمم گفت هرکاری دوست داری بکن دخالت نمیکنم .الان مادرشوهرمم پیغام فرستاده تاوقتی نوم ودعوت نکردی پات وخونه من نزارفقط نوم وبفرس باپسرم بیادببینم ..موندم چکارکنم چرامن انقدبدبختم ازاونطرف ززنداداش ومامانم ازاینطرفم خواهرشوهرومادرشوهر دلم میخوادبمیرم اصلا چراازدواج کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واع چه مادرشوهر بی شخصیتی

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

چقدر بدبختن بزور خودشونو دعوت میکنن.حالا دعوت میکردی چیمیشد

بنظرم فعلا دعوت نکن حالا که مادرشوهرت بجای بزرگی کردن اینجوری برخورد کرد فک میکنن ترسیدی یا چه تحفه ای هستن دعوت نکن بزار شوهرت بره بچتم نفرست باشوهرت قشنگ بترکن

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹