2777
2789
عنوان

چجوری ی خانم مزاحم روسرجاش بنشونم

273 بازدید | 21 پست

سلام خانما صبحتون بخیر

ی مشورتی از شماخانمامیخوام

من وهمسرم زندگی عاشقانه ای داریم وهمدیگرو خیلی دوست داریم از قضا یکسالی میشه که ی شماره ای که خانم هست ب شوهرمن پیام میده وخودشو دوست من معرفی کرده وگفته که من شماره شوهرمو دادم بهش که اونو امتحان کنم این خانم هرازچند گاهی ب همسرم پیام میده وهمسرم از همون اول ایشون وبلاک کرده وچون من خیلی حساسم از خواهرم کمک گرفته بود که بفهمه کیه که مزاحم میشه 

گذشت وتادیشب که چون امروز تولد شوهرم بود ی پیام تبریک تولد براهمسرم فرستاد ومن دیدم وخیلی حرصم گرفت وباشوهرم بدخلقی کردم که دیگه تحمل نمیکنم

از شما میخوام ب نظرتون ب این خانم چی بگم که دست از سر شوهرم برداره ی جوری که بترسونمش

درضمن من اصلا این خانم ونمیشناسم واصلادوستی ندارم

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

بنظرم کلا توجه نکن بهش

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی  بلاکش کرد دوباره با ی شماره‌ی دیگه مزاحم شد؟ 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
یعنی  بلاکش کرد دوباره با ی شماره‌ی دیگه مزاحم شد؟

نه عزیزم بلاک که میکنه پیاما میره توقسمت مسدود شده ها

شوهرم میگه من فقط بهش فحش دادم که زندگیمو وزنمو دوست دارم وچون فکر میکرده که من شماره شوهرمو واسه امتحان کردنش ب این خانم دادم زیاد جدی نگرفته

نه عزیزم بلاک که میکنه پیاما میره توقسمت مسدود شده ها شوهرم میگه من فقط بهش فحش دادم که زندگیمو وزن ...

بنظرتون شوهرت از قبل نمی شناسش مثلا تو ی دوره ای خواستگارش بوده یا هر چیزی ک این خانم عاشقش باشه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
احتمالا از فامیلای همسرته شایدم مربوط ب قبل ازدواجه

نه اخه منو همسرم ۲۰ ساله باهمیم یعنی ۶ سالش دوست بودیم و۱۴ ساله ازدواج کردیم ولی منم ب همسرم گفتم این هرکی هست میخواد منو اذیت کنه وزندگیمونوب هم بریزه

بنظرتون شوهرت از قبل نمی شناسش مثلا تو ی دوره ای خواستگارش بوده یا هر چیزی ک این خانم عاشقش باشه&nbs ...

خودش که میگه من همچین ادمی نمیشناسم وباهرخطی که زنگ میزنیم جواب نمیده