2777
2789
عنوان

درباره زن داداشمه میشه بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 40 پست
اشکال نداره بگو بیاد باهاش فوقش اگه تدارک ندیدی هم بهش بگو درگیر مامان بودم نتونستم خوب از خجالتتون ...

من ب فکر اینم هستم ک بمونه خونه ما بخوابه چون بره خونه اولا تنهاس دوما دیر وقت میرسه کارش زیاده

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا واسه خودت شر درست نکن از الآن ازت کینه میگیره که تو دوستش نداشتی راهش بدی خونت و ....

به داداست وقتی سر کاره زنگ بزن وقتی مطنعنی پیش نامزدش نبست بهش بگو الان مامان مریضه نمیتونم دعوت کنم مامان هوب شه بعد 

بهش بگو لورانیا برات درست کردم بیا بخور ولی به زنت تگو آخه میخوام واسه اون تدارک ببینم کادو بخرم الان حال روحیم خوب نیست اینجوری زنش هم بردی بالا دا اشت هم میفهمه بی منظور و واسه مهربونی ی زحمتی داری میکشی

برای مادر عزیزت حمد و صلوات فرستادم انشالله سریع خوب شه دلت شاد شه

حالا داداشت یه چیزی میخوره راهتونم دوره واجبه بگی بیاد که داستان درست بشه

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
تو رو خدا واسه خودت شر درست نکن از الآن ازت کینه میگیره که تو دوستش نداشتی راهش بدی خونت و .... به ...

آره یاد بده که اول زندگی زنوشوهر به هم دروغ بگن  

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
اخا گناه داره دلم نمیاد تنهایی بخورم

انگار از زنش زیاد خوشت نمیاد دنبال بهانه ای ؟؟؟