2777
2789
عنوان

بچه ۲ سالم یه چیزی داخل بینیش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست

نگران نباش برا پسر منم اینجوری بود دونه انار رو کرده بود تو بینیش بردمش دکتر عمومی بیرونش آورد البته چن نفر پسرمو گرفته بودیم تا تکون نخوره 

دکتر گفت اگه نیاورده بودیش بایدبیمارستان میبردیش ساکش میکردی

یه دستگاهی دارن میزارن تو‌دهن مثل تنفس مصنوعی. با فشار از بینی میزنه بیرون. عکسم باید بگیری چون خیلی گذشته شاید عفونت کنه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از شواهد فهمیدم زدم توی نت نوشته بود شایع است بین بچها توی این سن 

بو نمیده بینیش؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

چرا ترشحاتش کمی چرکیم شده 

خب پس حتما ببرش بخش کودکان عکسم بگیر. نگران نباش همه بچه ها ازین نادون بازیا درمیارن

وای تو رو خدا چی کرده توش؟ چطوری فهمیدی؟

از اینکه نفسش خوب نمیومد بعد روز اول گفت ولی نگاه کردم تهه بود ندیدم و اینکه ترشحات یکطرف چرکی شد امروز با دقت نگاه کردم دیدمش

به نظرت کجا ببرم دکتر خودش بهزاد مقدمه خیلی شلوغه ممکنه وقت نده ؟ اگه تهرانی؟ 

نه من مطب بردم گفتن انجام نمیدیم دستگاهشم نداریم. گفتن ببر بیمارستان کودکان. بیمارستان کودکان کرج رو دادن به کرونایی ها منم نبردم. 

بردمش اورژانس یه بیمارستان دیگه

نه اصلا نمیدونم 

منم یبارپسرم بینیش یچی گیرکرده بود تنفسش لزبینی بوی بدمیداد ازتون فهمیدم باسرنگ روغن زیتون ریختم بینیش خیلی کم هااا بعدبینیش روقسمت بالاییش روماساژ دادم چندتافوت کردم بینیش اینم انقدرگریه کردترشحات بینیش زیادشدولی خداروشکررد شدفرداش بینیش اصلابونمیداد