2777
2789
عنوان

یه سوال پزشکی 🤔🤔🤔🤔

100 بازدید | 16 پست

سلام شبتون آروم...

شیمی درمانی برای بار دوم سخته؟؟؟ یعنی کسی که یکبار شیمی درمانی میشه بعد دوسال دوباره مبتلا میشه و... 

سخت میشه واسش؟اصلا چقدر احتمال موفقیت هست😓 

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خدا هست احتمال موفقیت هم هست فقط توکل بخدا که خودش درصد موفقیت رو ببره بالا (و حتما بگردین نظر چندتا دکتر رو بپرسین)

ان شاالله معجزش شامل حال هممون بشه من جمله مورد مدنظر شما ⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
واااای بدنش خیلی ضعیف می شه

خب اخه تازه تازه داشت جون میگرفت😭 نمیدونم این بلا از کجا نازل شد... تقریبا 70سالشونه

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
سخت نیست ولی خدا بخیر کنه چه نوع سرطانی هست

قربونت 

سرطان رحم بود که خارجش کردن اما الان باز هم دچار مشکل شدن حتی پزشک هم متعجبه... احتمال میدن چیزی باقی مونده باشه

تا خدا هست احتمال موفقیت هم هست فقط توکل بخدا که خودش درصد موفقیت رو ببره بالا (و حتما بگردین نظر چن ...

قربونت بشم عزیزم چقدر حالمو خوب کرد پستت

قربونت  سرطان رحم بود که خارجش کردن اما الان باز هم دچار مشکل شدن حتی پزشک هم متعجبه... احتمال ...

ان شا ا...که چیزی نیست

ولی شیمی درمانی سخت نیست اذیت نمیشه

ولی خدا کنه سرطانش دوباره عود نکرده باشه

ان شا ا...که چیزی نیست ولی شیمی درمانی سخت نیست اذیت نمیشه ولی خدا کنه سرطانش دوباره عود نکرده باش ...

فدات گلم تا فردابره ببینیم چیشده😓😭

حتما بگو پیگیری کنه ان شا ا..که سرطانش عود نکرده چون اگر عود کرده باشه واقعا اذیت میشه و خیلی درما ...

عزیرم فکر میکنم عود کرده... دکتر گفت باید فوری بستری شه

قربونت بشم عزیزم چقدر حالمو خوب کرد پستت

خدا نکنه عزیزم⁦♥️⁩ 

زنده باشی و سلامت گلی⁦❣️⁩⁦❣️⁩

ان شاالله به حق این شب عزیز همیشه حال دلت خوب باشه عزیزم ⁦♥️⁩ شفای مورد مدنظرتون رو با واسطه امام غریبمون بگیرین (نذری بکنین ان شاالله شفا پیدا میکنن )

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خدا نکنه عزیزم⁦♥️⁩  زنده باشی و سلامت گلی⁦❣️⁩⁦❣️⁩ ان شاالله به حق این شب عزیز همیشه حال دلت خ ...

فدات 

چشم حتما ممنون ازلطفتون

خدا خودش به خیر کنه چون واقعا درمانش سخته فقط خود خدا کمکش کنه حالا با شما چه نسبتی داره

انشاالله...

مادر بزرگم هستن..