2777
2789
عنوان

بزرگي بيني بعد ده ماه از عمل

42 بازدید | 7 پست

عكس نميتونم بدم بزرگه يكم .الان حدودا ده ماه شده ولي بزرگه  . ميگن ورمه ولي مگه چقدر مي خواد كوچيك شه و اينكه سرشم افتاده ديگه ، يعني رو به بالا نيست. يه نوك كشيده و بزرگ كه برام مهم بود از نيم رخ كشيده نباشه. بازم خيلي شكر چون تنفس و اينا خوبه الحمدلله و حس داره . ولي خب مي خوام ببينم كسي تجريه داره اينكه ميگن بعد يك سال واقعا كوچيك ميشه تغيير ممكنه كنه واقعيه؟

آره واقعا بینی من الان ک دوسال از عملم گذشته خیلی بهتر از بینی پارسالم شده 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال خودمم ورم بالاهاش نسبت به قبل بهتره ولي امان از نوك قلميه😅

دیگه گذشته اصلا حس بد نده به خودت،منم بینیم ایراد داشت ولی سعی کردم بروم نیارم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
دیگه گذشته اصلا حس بد نده به خودت،منم بینیم ایراد داشت ولی سعی کردم بروم نیارم

خدا كنه نوكش درست شه و كشيده نباشه . من از  خانواده با عمل مخالف بودن ولي بينيم شكست عمل كردم  حتي خواهرم پاشد اومد به پرستار روز عمل گفت مردونه  برا من بزنن🙁خداروشكر كه دكتر گوش نميكرد به حرف بقيه 😅حالا كه بزرگه الان همونا ميان ميگن بينيت اينجوريه يعني بزرگه در واقع منظورشونه😅 منم مهم نيست برام سپردم به خدا درست شه بازم شكر ان شاء الله برا همه درست بشه بهترين شكل بسلامتي

خدا كنه نوكش درست شه و كشيده نباشه . من از خانواده با عمل مخالف بودن ولي بينيم شكست عمل كردم حتي خ ...

انشالله همون چیزی میشه که میخوای چون خیلی جا داره ک شکل اصلیشو نشون بده

ممنونم ان شاء الله ☺️ 💚 🤲 لطف كردي عزيزم در پناه خدا باشي هميشه

عزیزمی همچنین برای شما👐🏻💕