2777
2789
عنوان

خسته شدم (درد و دل)

105 بازدید | 14 پست

مامان‌بزرگم با ما زندگی میکنه یعنی ما از اولش باهم زندگی می‌کردیم ، چهارساله سکته کرده و فلجه کلا 😞 وقتی از بیمارستان مرخص شد، گفتیم پرستار بگیریم بچه هاش پول بزارن روهم حقوقش رو بدیم عمه هام قبول نکردن 😏 اولش گفتن هرهفته یکیمون می‌بریم خونمون نگه داری میکنیم ازش

یک ماه همینجوری بود از ماه دوم شروع کردن، یکی گفت خونم طبقه دوم سختشه ببریمش بالا و... اون یکی گفت بچه هام سروصدا میکنن این اعصاب نداره

یکی دیگش گفت شوهرم نمیذاره.

یکی هم راه دور رو بهانه کرد

تصمیم گرفتیم هرهفته یکیشون بیاد فقط روزا کاراشو انجام بده

شب با خودمون

اینم باز بهونه آوردن که وقت نمی‌کنیم خودمون خونه و زندگی داریم و به ما چه ☹️

بابام میخواست ببره خانه سالمندان مامانم نذاشت (مامانم و مامان‌بزرگم خیلی همو دوس دارن) از چهارده سالگی عروسش شده

خلاصه گفتیم خودمون نگه میداریم تا چهار سال گذشت

و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓

عمه هامم ماهی یه بار میومدن و فقط سر میزدن بهش دریغ از اینکه یه بار موهاش و شونه کنن یا ناخون هاشو مرتب کنن.

مامان‌بزرگم کلا دربرابر دختراش از مامانم طرفداری میکنه (مامانم زن صبور و بشدت ساکته) نزدیکای عید امسال بود عمه هام باهم اومدن خونمون، با بابام بحث کردن که فک کردی ما نمی‌دونم زنت الان مادرمون و نگه میداره که بعد مرگش این خونه رو از چنگ ما دربیارید🤦‍♀️ مامانبزرگمم کلی گفت معلومه که خونه مال خودشونه زحمتمو میکشن حقشونه، و.....

اوناهم عصبی شدن به ما گفتن چون شما تو این خونه هستین ما نمیتونیم بیام به مادرمون برسیم

وسایلاتون رو بریزید, خودمون مادرمون رو نگه میداریم

بابام و مامانم خیلی ناراحت شدن

همون شب بابام وانت اورد که اسباب رو جمع کنیم و بریم

ولی مامان‌بزرگم با گریه و شیون نذاشت (بابام تک پسره) خلاصه موندیم توی خونه ولی نیش و کنایه عمه هام کم نشد که هیچ همه جارو پر کردن که اینا میخوان خونه رو از چنگ مادرم دربیارن 😞

بابام دام داره توی شهرستان نگهداری میکنه دیگه ماه قبل اینقد حرفای عمه هام اذیتشون کرد که اونجا خونه اجاره کردو با مامانم رفتن

منم کنکور دارم گفتن فعلا بمون کنکور بده بعد بیا پیشمون، داداشمم مجرده و توی شرکت کار میکنه موند پیش ما،

توی این دو هفته زجر همه دنیا رو کشیدم 😣 یکی از عمه هام با شوهرش مشکل داره و میخواد طلاق بگیره

بقیه عمه ها اینو آوردن اینجا که یعنی مواظب مامان‌بزرگم باشه ولی اصلا باهم صلاح نمیرن

میخواد پوشکش رو عوض کنه سرش داد میزنه، غذای خوب بهش نمیده

صبح خودش بیدار میشه کمک نمیکنه اونم بلند کنه و دست و صورتش رو بشوره تا وقتی که من بیدار شم یا آزمونم تموم بشه برم سراغ مامان‌بزرگم 😞

بقیه عمه هامم که میان فقط غیبت مامان بابامو میکنن، جرعت نمیکنم چیزی بگم

امروز پریود شدم و صبح اصلا حال خوبی نداشتم 😢 عمم دید اینجوریم ول کرد رفت خونه خواهرش  مامان بزرگمم کلی گریه و.. ناراحتی کرد

به سختی براش غذا پختم دادم خورد و کاراشو کردم

واقعا دیگه نمیکشم، اصلا نمیتونم این چن روز مونده به کنکورم رو درست بخونم و تست بزنم اعصابم خورده

از یه طرفم دلم برا مامان بزرگم میسوزه دلم نمیاد کاراش و نکنم چون گریه میکنه و بدتر اعصابم خورد میشه

مامانمم میخواد بیاد بابام نمیذاره 🤦‍♀️

مامان‌بزرگم هی زنگ میزنه به مامانم گریه که منو چرا نبردی با خودت اینا منو میکشن 😞

روحیم داغون شده تو این خونه، افسرده شدم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه چه شرایطیه🤨

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اوه چه شرایطیه🤨

😞احساس میکنم تو این یک ماه کلی از سنم گذشته 😣

حالا اگه هم رشته خوب قبول نشم 

تیکه ها و سرزنش های عمه هامو کجای دلم بزارم 😣😣😣😣😖😢😢

😞احساس میکنم تو این یک ماه کلی از سنم گذشته 😣 حالا اگه هم رشته خوب قبول نشم  تیکه ها و سرزن ...

من برات دعا میکنم

ولی این شرایط فقط با برگشت پدرو مادرت درست میشه

و بریدن پای عمه ها از اون خونه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من برات دعا میکنم ولی این شرایط فقط با برگشت پدرو مادرت درست میشه و بریدن پای عمه ها از اون خونه

نمیشه مگه زورمون میرسه 

حتی بابام گفت بریم بنگاه روی خونه هرقیمتی که گذاشتن منم نمیخوام اصلا تقسیم میکنم میدم بهتون 

بازم راضی نشدن 

انگار فقط میخوان زجر بدن مارو 

حتی دلشون واسه مادرشونم نمیسوزه 😖😖

ممنونم عزیزم 💜 💙 💛 

نمیشه مگه زورمون میرسه  حتی بابام گفت بریم بنگاه روی خونه هرقیمتی که گذاشتن منم نمیخوام اصلا ت ...

دست روزگار سنگینه

یه جوری پس کله عمه هات میخوره...

به امید خدا

اشکال نداره عزیز.... من الان دلم میسوزه میگم کاش بودن من میرفتم پیششون میموندم... قدر بدون از بودن م ...

با مامان‌بزرگم مشکلی ندارم 

دلم میسوزه براش، مامانمم هرروز زنگ میزنه که چی بدم بخوره چیکارش کنم .. 

ولی رفتارای عمه هام اصلا خوب نیس باهامون 

هرروز میان اینجا فقط غیبت مامان بابامو میکنن و پشت سرشون بد میگن، میرن 

دست روزگار سنگینه یه جوری پس کله عمه هات میخوره... به امید خدا

فقط امیدوارم زنده بمونم و ببینم چی میشن 

بسکه تو این چهارسال خون به جیگر ما کردن 

من بودم تو روشون وایمیسادم... البته اینو میگم چون یه مدت همچین شرایطی داشتیم

نمیتونم😞 همینجوری که هیچی نمیگم پشت سرم کلی تو اقوام بدمو میگن که عصبیه خنگه و.....