2777
2789
عنوان

از امشب دیگه با امام رضا قهرم

3271 بازدید | 77 پست

یا امام رضا از امشب دیگه باهات قهرم

یا امام رضا 

از امشب دیگه مزاحمت نمیشم چون که دوست نداری صدای منو بشنوی 

من همیشه و تو هرکاری باهات درددل میکردم همیشه بهت توسل میکردم یادت میاد چقدر تودلم صدات زدم چقدر بهت توسل کردم ولی بعد این همه سال دل من بدبخت که هیچ پشت و پناهی جز خودت نداشتم رو شکستی جوری که دیگه هیچوقت حالم خوب نمیشه 

من همیشه امام رئوف صدات زدم همیشه ازت کمک خواستم ولی حاجت همه رو دادی به داد همه رسیدی به من بدبخت که رسید یادت رفت که یه بیچاره اینجا به کمکت نیاز داره 

یا امام رضا یادت هست که دوبار به خاطر زیارتت چه اتفاقی برام افتاد؟ چه بلایی به سرم اومد ؟ چه مشکلاتی بعدش و حتی الان تحمل کردم و میکنم؟ همه ش بخاطر خودت بود که اون بلاها سرم اومد  ولی دوست نداشتی بیای و دل من بدبخت رو شاد کنی 

به قرآن قسم روز قیامت ازت به خدا و حضرت زهرا شکایت میکنم که میتونستی کمکم کنی ولی نکردی و دلمو شکستی   

من خیلی چشم به راه کمکت موندم ولی کمکم نکردی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیو میشناختم میگف از امام راضا یچیزی رو خیلی میخواستم نمیداد

باهاش قهر کردم

بعد مدتی اومد خوابم گف از ما رو نگیر اگه بت میدادم فلان مصیبت برات بعدش پیش مبومد!

امام رضا رئوفه!

کاربری مرد - فعال مدنی - کارشناس سیاسی امنیتی اقتصادی - پاسخگو هرررررررررررسوال دینی و سیاسی بشرط بقا کاربری             خدایا خودت کاربریمو نگه دار . پناه میبرم به تو از تعلیق کنندگان

یاحسیییین😱

زوریه؟ شاید صلاحت تو همینه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
نگو توروخدا😢 انشالا به دلت نکاه میکنه مشکلت و حل میکنه

اگه دلش میخواست نگام کنه تا الان نگام میکرد. چندسال دلم خوش بود امام رضا منو هم دوس داره و کمکم میکنه ولی جوری دلمو شکست که دیگه حالم خوب نمیشه 

یکیو میشناختم میگف از امام راضا یچیزی رو خیلی میخواستم نمیداد باهاش قهر کردم بعد مدتی اومد خوابم گ ...

من خواسته خودمو با همه خوبی ها و بدی هاش میخواستم خون من به اندازه بقیه بنده ها رنگی نبود وگرنه تا الان به منم نگاه میکردن 

یکیو میشناختم میگف از امام راضا یچیزی رو خیلی میخواستم نمیداد باهاش قهر کردم بعد مدتی اومد خوابم گ ...

بازم اون حتما ادم خوبی بوده امام رضا رفته خوابش.ولی من که بدم نه میبینه نه صدامو میشنوه.از من بدش میاد مطمئنم.اینقد ادم خوب دوره برشه ما رو یادش نیس

روزی شیخ رجبعلی خیاط در صحن امام رضا به سوی جوانی که بشدت گریه میکردند میرن وبه جوان میگن: ای جوان پاشو برو ک امام رضا فرمود درست میشه. سپس همراهان میگن قضیه چیه؟ اقای رجبعلی میگه این جوان خواهان دختری هست ک کارازدواجشون جورنمشه، اومده بود حاجت از امام رضابخواد که اگرصلاحه جوربشه، امام رضا به من فرمود محبان واقعی ما وشیعیان ما اینگونه اند...یا حاجت خویش را میگیرند یا به ما وحکمت خدا وصلاح خودشان اعتماد میکنند... 

من نمیدونم چیشده وچرامیخوای قهر کنی اما جمله خود امام روبرات اوردم شاید تامل کنی

اگه دلش میخواست نگام کنه تا الان نگام میکرد. چندسال دلم خوش بود امام رضا منو هم دوس داره و کمکم میکن ...

داری خودتو لوس میکنی واسه آقا که نازتو بکشه؟🤔

الان دارم میرم حرم.برات دعا میکنم دعا نمیکنم که به خواسته ات برسی دعا میکنم که هرچی به صلاحته همون بشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
یاحسیییین😱 زوریه؟ شاید صلاحت تو همینه.

بحث زور نیس. چطور به بقیه بنده ها که میرسه حتی اگه به صلاحشون نباشه هم به خیلیا حاجتشونو دادن فقط به من که میرسه نمیشه؟ هیچوقت به اندازه بقیه عزیز نبودم براشون

اگه دلش میخواست نگام کنه تا الان نگام میکرد. چندسال دلم خوش بود امام رضا منو هم دوس داره و کمکم میکن ...

عزیزم میدونم دلت شکسته و من الان هرچی بگم فایده نداره...ولی هیچوقت ناامید نباش از اهل بیت و خدا شاید اگ این حاجتتو بهت ندادن چیزای بهتری برات دارن❤️

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور