2777
2789
عنوان

از امشب دیگه با امام رضا قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3464 بازدید | 77 پست
داری خودتو لوس میکنی واسه آقا که نازتو بکشه؟🤔 الان دارم میرم حرم.برات دعا میکنم دعا نمیکنم که به خ ...

عزیزم قبول باشه ازت داری میری حرم التماس دعا😭🌹

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

بحث زور نیس. چطور به بقیه بنده ها که میرسه حتی اگه به صلاحشون نباشه هم به خیلیا حاجتشونو دادن فقط به ...

یعنی میخوای بگی نعوذبالله صلاح بندگان خدا رو بهتر از آقا و خدا میدونی؟شما از کجا میدونی چی به صلاح کی بوده و چی به صلاح خودته؟از آینده خبر داری مگه؟ایمانتو قوی کن.یک کلمه بگو یا امام رضا خودمو سپردم دستت.صلاحم هرچی هست همون بشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی شیخ رجبعلی خیاط در صحن امام رضا به سوی جوانی که بشدت گریه میکردند میرن وبه جوان میگن: ای جوان پ ...

من چند سال توسل کردم همیشه و تو هرکاری توسل کردم ولی حسرت ابدی نصیبم شد. مشکلاتی برام پیش اومد که هیییچ راه حلی ندارن . من دیگه طاقت ندارم چه به صلاحم باشه چه نه حاجتمو میخواستم و میخوام . چطور به بقیه بنده ها حاجت میدن ولی واسه من نمیشه ؟ ای کاش منم به اندازه بقیه دوست داشتن .ای کاش خون منم به اندازه بقیه براشون رنگی بود

عزیزم قبول باشه ازت داری میری حرم التماس دعا😭🌹

ممنونم😍خاک پای همه ی دوست داران آقا هستم.من کی باشم آخه؟چشم برو تاپیک آخرم رو بخون لایک کن اسمت یادم بمونه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

وقتی خدا که بالاتر همه هس محلمون نمیذاره خب بندش هم نمیذاره دیگه. من بدبخت سه ساله دارم ازش خواهش میکنم اونم نه چیز سخت و غیر عرف چیزی که همه دارن ولی اونقدر دوسم نداره که صدام زود بهش برسه 😔 خیلی غصه میخورم که دوسم ندارن همش میگم خب مگه من کیو دارم جز شما که بازم ازم رو برمیگردونین همش میگم خدایا من به تو نگم به کی بگم ولی بحث فقط اینه که من دوست داشتنی نیستم نه برای خدا و نه بنده هاش

داری خودتو لوس میکنی واسه آقا که نازتو بکشه؟🤔 الان دارم میرم حرم.برات دعا میکنم دعا نمیکنم که به خ ...

من اونقدری بی ارزشم که آقا حتی دوست نداره جواب سلاممو بده حتی دوست نداره نگام کنه اونوقت ناز منو بکشه؟؟؟؟؟؟؟   من فقط خواسته خودمو میخواستم و میخوام دیگه خسته شدم هیچ چیز دیگه ای هم نمیخوام . کل عمرم به این گذشت که هر بدبختی سرم اومد گفتن صلاحته .دیگه خسته شدم 

اگه دلش میخواست نگام کنه تا الان نگام میکرد. چندسال دلم خوش بود امام رضا منو هم دوس داره و کمکم میکن ...

چی شده؟

اگه مشکلی نداره میشه بگی؟

باور کن یه جایی دستتو میگیره که اصلا انتظارشو نداری

امید داشته باش

میدونم دلت شکسته،میدونم ناراحتی 

میدونم نمیتونیم درکت کنیم 😔ولی نباید امیدتو از دست بدی

توکل کن به خدا 

انشالله مشکلاتت حل میشه❤

..
من چند سال توسل کردم همیشه و تو هرکاری توسل کردم ولی حسرت ابدی نصیبم شد. مشکلاتی برام پیش اومد که هی ...

اینجور نگو گلم خودمعصومین چقدر زجر کشیدن چقد مشکلات داشتن.   دراین دنیا مشکلات تمومی نداره. واما اگر بشما چیزی ک صلاحت نیست رو بدن همین شما ده سال دیگه میگی من احمق بودم شماها چرا صلاحم رو رعایت نکردین چراعین یه مادر که گاهی فرزندشو گوش نمیده باهام رفتارنکردین. 

چرا؟ چون بدبختی های چیزی ک صلاح نیست مث زلزله میمونه. 

اگه دوس داری بگو قضیه چیه وحاجتت چیه شاید درددلی کنیم وافاقه کنه

عزیزم میدونم دلت شکسته و من الان هرچی بگم فایده نداره...ولی هیچوقت ناامید نباش از اهل بیت و خدا شاید ...

من ناامید نبودم ولی خود امام رضا همون ته مونده امیدمو هم ازم گرفت. هیچ چیز بهتری هم وجود نداره من حتی بارها گفتم که طبقه آخر بهشتو هم اگه خدا بخواد بده نمیخوام همون حاجت خودمو میداد بهشت هم بمونه واسه بقیه بنده های خوب

من اونقدری بی ارزشم که آقا حتی دوست نداره جواب سلاممو بده حتی دوست نداره نگام کنه اونوقت ناز منو بکش ...

عزیزم میدونم خسته ای اما اینم میدونم که هنوزم عاشق آقایی و وقتی عصبانیتت فروکش کنه شرمنده خواهی شد از حرفهایی که شب تولدش بهش زدی بجای تبریک.هم من میدونم هم شما میدونی که همه ی ماها در چشم آقا یکسانیم و فرق نمیذاره بین ما.منتهی یه چیزایی هست که آقا ازشون خبر داره و چون ما صبرمون کمه نمیتونیم خیروصلاحی که برای مادرنظر گرفته شده رو هضم کنیم.عقل محدود ما آدمها نمیتونه دریای محبت آقا رو پردازش کنه.

عزیزمی ❤️

عزیز باشی💋💋💋

یعنی میخوای بگی نعوذبالله صلاح بندگان خدا رو بهتر از آقا و خدا میدونی؟شما از کجا میدونی چی به صلاح ک ...

من نگفتم بهتر میدونم گفتم اینهمه سال که تو همه بدبختی هامون گفتیم لابد به صلاحمونه ولی یه بار هم که شده تو یه سری حاجت ها یه بارم خواسته مارو بهمون میدادن . من که خواسته خودمو باهمه خوبی ها و بدی هاش میخواستم حتی اگه به صلاحم نباشه. در ثانی مگه خدا و امام رضا توانا نیستن؟ خب کاری میکردن که به صلاحم باشه مگه چی میشد 

چی شده؟ اگه مشکلی نداره میشه بگی؟ باور کن یه جایی دستتو میگیره که اصلا انتظارشو نداری امید ...

هیچی بدبختی هایی که هیییچ راه حلی ندارن امونمو بریدن دیگه هییییچ راه حلی هم نمونده که بخوان یه جایی دستمو بگیرن . من امید داشتم اتفاقا تنها امیدم خدا و ائمه بودن که اونم خودشون همون ته مونده امیدمو ازم گرفتن و منو به این روز انداختن