2777
2789
عنوان

بچها میخوام باهاتون درد دل کنم میشه اگه دوست دارین به حرفام گوش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 70 پست
رفته کمپ اومده ولی یواشکی می‌کشه من فهمیدم حالا خودش فکر می‌کنه من نمی‌دونم سرکار نمیره خواهرش خرجی ...

میدونم الان بریدی خسته ی بخداااااااااا یاد خودم افتادم میبردمش کمپ میومد بعد ترکش فرداش میرفت میکشید 

از چشاش میفهمیدم بهش میگفتم گریه میکردم بهش میگفتم توروقران من فقط ازت میخوام ترک کنی نون خشکم بدی میخورم فقط سالم شو 

نشد من نتونستم ولی تو میتونی 

جا دعوا پشتش باش 

بهش انگیزه بده

میدونم سخته ولی تلاش کن 

میدونم یروزی میاد که میگی خداروشکر

مثل من حسرت نمیخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته کمپ اومده ولی یواشکی می‌کشه من فهمیدم حالا خودش فکر می‌کنه من نمی‌دونم سرکار نمیره خواهر خرجی ن ...

برو کمیته امداد شرایططو بگو چون پسر داری خیلی کمکت میکنن جدام بشی کمکت مبکنن حتما برو سر بزن

میدونم الان بریدی خسته ی بخداااااااااا یاد خودم افتادم میبردمش کمپ میومد بعد ترکش فرداش میرفت میکشید ...

نمی‌دونم توکل به خدا برام دعا کن گلم ...منم مثل تو بهش گفتم هیچی نمی‌خوام فقط ترک کن ولی هرویین لعنتی انکار ترک نداره پسرم از دستش خسته شده یک سال میگه دوچرخه می‌خوام هنوز نتوانسته براش بخره می‌ره پیش دوستاش میشینه نگاهشون می‌کنه اونا بازی میکنن اون حسرت میخوره وقتی میبینمش اعصابم خورد میشه نمی‌دونم چطوری کمکش کنم دیگه تا خودش نخواد 

اگه هنوز ازدواج نکرده بودی اینو نمیگفتم

ولی الان باید باور کنی و یه نقطه ته زندگی قبلیت بذاری

و نه دخترت ،دخترت هنوزم هست .و خیلیا اینطوری شده زندگیشون و همه یه جوری باهاش کنار اومدن.

سعی کن هر خاطره ای از اون روزا به ذهنت اومد فکرکردن بهشو ادامه ندی و فک کن یه دختر از آسمون از وقتی که به دنیا اومدی دخترت بوده.

این به ذهن من رسید.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

نمی‌دونم توکل به خدا برام دعا کن گلم ...منم مثل تو بهش گفتم هیچی نمی‌خوام فقط ترک کن ولی هرویین لعنت ...

عزیززززم امیدت به خدا باشه  از خدا بخواه  چله سوره حشر بگیر میگن خیلی خوبه من امروز شروع کردم