2777
2789
عنوان

بچها میخوام باهاتون درد دل کنم میشه اگه دوست دارین به حرفام گوش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 70 پست
عزیزم توکه باهاش زیریه سقف نیستی شاید به ظاهر ترک کرده ولی هنوز گرفتاره اخه ادم معتاد هیچوقت عوض نمی ...

نه ترک کرده خداروهزار بار شکر خیلیم موفق شده دخترم خیلی ازش تعریف میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورم از دخترم یه شهر دیگس

خب شماره مادربزرگی یا عمه ای داشته باش با دخترت حرف بزن بزار ازت محبت ببینه تصویری باهاش صحبت کن براش هدیه بخر پست کن براش

ب هر نحوی شده بهش محبت کن تا بزرگ ک شد بیاد سمتت

ممنون میشم برای سلامتی و شفای دخترم یه حمد بخونید امیدوارم لبتون همیشه خندون باشه ⁦❤️⁩🙏
اخه شوهرم قبولش نمیکنه باباشم نمیده

کاش منم میشد جدا میشدم منم شوهرم اعتیاد داره پدرمو در آورده دعا کن منم مثل خودت بتونم جدا بشم عزیزم      خوب مگه نباید هفته ای یک بار ببینیش خدا کمکت کنه 

خب شماره مادربزرگی یا عمه ای داشته باش با دخترت حرف بزن بزار ازت محبت ببینه تصویری باهاش صحبت کن برا ...

اره هرورز صحبت میکنم میرم حداقل ماهی یبار نشه دوماه یبار ده روز میمونم پیشش

کاش منم میشد جدا میشدم منم شوهرم اعتیاد داره پدرمو در آورده دعا کن منم مثل خودت بتونم جدا بشم عزیزم& ...

تورووووخدا اگه بچه داری جدا نشو تلاش کن ترک کنه هزلر بار تلاش کن بخدا تو جدایی هیچی نیست اگه مثل منم جدا بشی که خانوادت پشتت نباشه واویلاس  بیشتر فک کن 

بهش کمک کن دست خودشون نیست اعتیاد یه بیماریه

من میدونم کمکش کنی ترک میکنه اگه دوسش داری کمکش کن

بخدا من عقل الانمو اون مدقع داشتمجونمو برا خوب شدنش میذاشتم

تلاش میکردم برا ش

تورووووخدا اگه بچه داری جدا نشو تلاش کن ترک کنه هزلر بار تلاش کن بخدا تو جدایی هیچی نیست اگه مثل منم ...

رفته کمپ اومده ولی یواشکی می‌کشه من فهمیدم حالا خودش فکر می‌کنه من نمی‌دونم سرکار نمیره خواهر خرجی نمی‌ده بهمون من باید چکار کنم پس پدرم هست ولی زیاد پشتم نیست نهایتش بتونم با پدرم زندگی کنم خونه مستقل نمیتونم بگیرم یه پسر دارم دخترم هم ازدواج کرده