2777
2789
عنوان

بچها میخوام باهاتون درد دل کنم میشه اگه دوست دارین به حرفام گوش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 70 پست
عزیزم دیگه گذشته گرچه سخته حالا خودتو به زندگی الانت دلگرم کن فردا باز حسرت همین روز و زندگی الانتم ...

نمیدونم چمه چش روهم میذارم خابشونو میبینم ظهر خاب بودم خوابشونو دیدم اونقد تو خواب گریه کرده بودم همسرم بیدارم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش یه مشاور تا کمکت کنه زودتر فراموشش کنی ..چند وقت بیار برو ب دخترت سر بزن اگه امکانش داری ..

چندسالته ؟

الان چند ساله ازدواج مجدد کردی 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

عزیزم زندگی الانتو بچسب

اگه واقعا دوست داشت باز میومد دنبالت

بعدم از کجا میدونی اینده رو شاید بازم رف دنبالش

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عزیزم زندگی الانتو بچسب اگه واقعا دوست داشت باز میومد دنبالت بعدم از کجا میدونی اینده رو شاید بازم ...

میدونما اینارو همه  رو ولی من مامانم میگه همیشه چوب دلمو میهورم من خیلی دوسش داشتم میشینم خودمو میخورم که چرا من اونهمه تلاش کزدم چرا ترک نکرد چرا من 

نمیدونم چمه چش روهم میذارم خابشونو میبینم ظهر خاب بودم خوابشونو دیدم اونقد تو خواب گریه کرده بودم هم ...

سخته عزیزم ولی واقعیت اینه مردا اصن خودشونو مث ماها اذیت نمیکنن اون اقا خداروشکر ترکم که کرده الان مطمعن باش حالش خوبه خوب دخترتم که دوس داره

فقط الان ب تو داره سخت میگذره الان همسرتم گناه داره با امید باهات ازدواج کرده

تا خودت نخای فکرش از سرت بیرون نمیره هرچی بیشتر سعی کمی عاشق همسرت بشی الان واقعا بیشتر عاشقش میشی و دیگه اون اقا برات کمرنگ میشه 

روزتو بفکر همسرت براش غذا درس کن سوپرایز اماده کن اگه بیکاری یه سرگرمی برا خودت درس کن همسرتم که میاد بهش عشق بورز 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
نه مجرده ۴ ساله

خب اینطوری ک برای اونم نگه داری سخته 

عزیزم بیخیال باش دیگه چه میشه کرد با دخترت بیرون از خونه وقت بزار همو ببنید سعی کن یه جوری تنظیم کنی اصلا شوهر سابقتو نبینی 

پیش مشاور هم حتما برو 

اگه از زندگی و شرایط فعلیت راضی هسی یه بچه بیار وقت بگذرون باهاش کمتر فکرت درگیر باشه 

شوهر سابقتم اگه لیاقت تو رو داشت هر کاری میکرد واسه نگه داشتنت 

ممنون میشم برای سلامتی و شفای دخترم یه حمد بخونید امیدوارم لبتون همیشه خندون باشه ⁦❤️⁩🙏
مرسی از دلگرمیت

ایشالا خدا به دلت آرامش بده

من فکر میکنم بیشتر دلتنگ دخترتی

میگی کاش با هم بودین سه نفری

ولی کسی که باید ناراحت باشه شوهر سابقته نه تو

چون تو تمام تلاشتو کردی 

ناراحت دخترتم نباش ایشالا بزرگتر که شد میاد سمتت فقط محبتت رو ازش دریغ نکن تو مادرشی حقته که ببینیش و بهش عشق بورزی