2777
2789
عنوان

دو شب هست که دارم خواب همسر سابقم رو میبینم چرا به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 31 پست
نه شمارشو دارم نه آدرسشو نه اینستا☹️

بنظرم ی طوری پبداش کن خبرشو بگیر گناه داره 

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عشق سابقم ی مدت هرشب میومد تو خابم هم من ازدواج کردم هم اون تا بعدش مادرش مامانمو دیده بود. ...

واقعا؟؟؟ اخه میدونی چی از همه بدتره سه ماه پیش اینا بود مادر شوهر سابقمو تو خواب دیدم مه تو یه خرابه داشت زندگی میکرد الانم که اینارو میبینم نگرانشم

واقعا؟؟؟ اخه میدونی چی از همه بدتره سه ماه پیش اینا بود مادر شوهر سابقمو تو خواب دیدم مه تو یه خرابه ...

اره بخدا. کسی ک توخابت میاد یا میاپ تو ذهنت اون داره بت فک میکنه.احساس میکنم پشیمونه و دنبالته اما اونم نمیدونه چطور پیدات کنه شماره خط قبلیشو نداری؟ادرس خونشون

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
اخه چرا تو این دو سال نمیدیدم ؟☹️ نمیخوام ببینمش دلم براش تنگ میشه هرچند خیلی عذابم داد

نه چرا باید ببینیش؟

اصلا سمتش نرو بیخیال خواب

دنبال خوشبختیت باشی

مغز ادم مکانیسمی داره برای ارامشش ی تکه های قشنگی رو ب هم وصل می کنه اون تکه های بدو کامل فراموش می کنه ...احتمالا تو زندگی مشترک اینجور تماس رو برای چیز دیگه و جور دیگه مغزت ثبت کرده ...فعالیت مغزه دیگه نمی شه قسمت ناخوداگاهشو که کنترل کرد...تو زندگی هم تنهایی بهت فشار اوورده...اگه تو زندگیت ی کیس مناسب داشتی انقدر بهم نمی ریختی ...گول بازیای مغزتو نخور

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
از همه جا خودشو پاک کرده من فقط با یکی از فامیلاشون در ارتباطم که اونم میگه تو کل فامیل هیشکی ازشون ...

خونه قبلیشون چی نمیتونی بری؟

نه چرا باید ببینیش؟ اصلا سمتش نرو بیخیال خواب دنبال خوشبختیت باشی مغز ادم مکانیسمی داره برای ارام ...

کاش اینطور باشه عزیزم

همین که اون اذیت نکشه و تو عذاب نباشه واسم کافیه 

هیچی ازش ندارم متاسفانه حتی از اون شهر هم رفتن

😞بیخیالش پس