nargesiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 1271 عنوان من باردارم کرونا گرفتم 242 بازدید | 4 پست میشه با دل مهربونتون برام دعاکنید ممنون میشم ... خدایا شکرت 💞 1400/03/31 | 11:57 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیموترشش عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4661 بدن زن باردار قوی نگران نباش زود خوب میشی ان شاالله خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
nargesiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 1271 بدن زن باردار قوی نگران نباش زود خوب میشی ان شاالله خیلی بدن درد دارم انگار پاهام شکسته ...سرفه امونمو بریده خدایا شکرت 💞
دخترررررپایییز عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 111 خیلی بدن درد دارم انگار پاهام شکسته ...سرفه امونمو بریده عزیزممنم کرونا گرفتم حالم خیلی بده شما چیکار کردی خوب شدی؟؟چیا دارو بهت دادن سنگ صبور نداری؟هوالسمیع🌱
nargesiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 1271 عزیزممنم کرونا گرفتم حالم خیلی بده شما چیکار کردی خوب شدی؟؟چیا دارو بهت دادن سلام عزیزم من مرتب فقط استامینوفن خوردم ...آب هویج کم البته ..انبه ...آب فراوان ..کندر ..بخور آویشن ....عسل آبلیمو آب ولرم مرتب هر صب..قر. جوشان ....دارو امام موسی کاظم.....اسپند مرتب دود میکردم با عنبر نسا ...خیلی درد داشتم شیاف دیکلوفناک میذاشتم .... خدایا شکرت 💞