2777
2789
عنوان

خانوم هایی که ضدآفتاب استفاده میکنن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 30 پست
رنگی شماره ۶۳ نه خیلی خوب جذب پوستم میشه قیمتشم فکر کنم ۶۰تومن خریدم اخرین بار

مرسی عزیز😘

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لافارر یه برند جدیده که بینظیره.من کل ضدافتابهای ایرانی رو مصرف کردم واقعا این بینظیره بی رنگش سریع ...

از سینره استفاده کردین؟من رنگیش رو گرفتم افتضاح چرب بود

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
هر روز بزن حتی شب ها من دوستم خیلی بد بود اصلا کرم میزدم اونقدر بد بود که شوهرم میگفت توروخدا آرایش ...

پوستتون چربه یا خشکه؟

من که پوستم خیلی بد شده پر از لک و جوش و جای جوش

هم چرب و خشک .برای من لک های با دایی آورده بود پیشونیش هم جوش ریز .اصلا ی وضعی ‌

رنگیشو بگیرم پس؟

من پوستم گندمیه باید چه شماره ای بگیرم که رو پوستم خوب باشه؟

مثلا کرم پودر اینا  شماره F11 میزنم

عه چرا پس؟ همین پریروز همینا یه خانومی دنیای تعریف رو راجع بهش کرد

رنگش اینا خوب بود ولی خیلی چرب بود در حدی که حس خفگی میکردم

از سینره استفاده کردین؟من رنگیش رو گرفتم افتضاح چرب بود

بله سینره و سی گل و اردن و پرودرما و چندتا دیگه استفاده کردم همشون مزخرف.ولی لافارر عالیه من بی رنگش رو ترجیح میدم .تو هم اگر صورتت صافه و لک نداره بی رنگ سبکه 

برای من .۹۰ درصد .بدی خودش بهت میده .پوستتو  نشونت میدی بهت میگه ‌چند درصد بزن ‌

مرسی خواهری🥰

اون خانم می‌گفت اصلأ صورت چرب نمیکنه  حالا منم متنفرم از گرمی که رو صورت چرب باشه و حس خفگی بد ...

من آخه خودمم پوستم چربه نمیدونم شاید رو پوست کسی دیگه بهتر باشه