خانوما میشه بپرسم کسی که کالری مورد نیازش برای تثبیت1500هس اگه روزی100تا کالری بیشتر مصرف نکنه میتونه توی10روز چقدر لاغر کنع?ایا بدن استپ نمیکنه?چکار کنه سوخت و سازش بره بالا?توروخدا نگید خیلی کمه و اینا خیلی واجبه که همچین تصمیم اشتباهی گرفتم😣😣اینم بگم بدون ورزش ):
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صدتا؟؟خیلی کمه دچار افت قند خون میشی خطرناکه ضمنا فقط اب بدنت از دست میره سوخت و ساز مختل میشه به ...
همش خیار و گوجه و هویج میخورم شایدم سیب توی طول روز هم چایی سبز عصرا میخورم قهوه میخورم سماق و آبلیمو و نعنا و 12لیوان آب اینا که سوخت و سازو ببره بالا هم میخورم
همش خیار و گوجه و هویج میخورم شایدم سیب توی طول روز هم چایی سبز عصرا میخورم قهوه میخورم سماق و آبلیم ...
ببین اینطوری معدت داغون میشه بدنت هوشمنده فکر میکنه تو قحطی گیر افتادی چربیا رو نمیسوزونه ذخیره میکنه بدتر
همینا ک گفتی رو بخور ولی سینه مرغ اب پز ماهی کبابی سفیده تخم مرغ اب پز ماست ایسلندی پودر اب پنیر گوشت قرمز بدون چربی پودر ژلاتین خالص بخور چون پروتئین سرعت سوخت و سازو خیلی افزایش میده نتیجه بهتری میگیری
اول دکتر ازت قد و وزن و میزان فعالیت و عکس بدنت و اینکه بیماری خاصی داری یا نه سوال میکنه طبق اون بهت رژیم میده و راهنماییت میکنه رژیمش هم اصلا از داروی شیمایی استفاده نمیشه و روزی شش وعده هم غذا میخوری بدون ورزش راحت لاغر میشی ولی اگه با ورزش بری نتیجه خیلی خوبی میبینی