2821
2789
عنوان

دوسپسرم و نامزدم

521 بازدید | 21 پست

دوران دوستی دعوا زیاد داشتیم ولی واقعا عاشقم بود همه کاری کرد که بهم برسیم.ولی الان همش ناسازگاری میکنه و بی محلی.فکر میکردم اگه بهم برسه دیگه چیزی از خدا نمیخاد😔

👶🏻=👰+🤵

الان عنوان چرا همچینه

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خخخ خرش از پل گزشته

خره دیگه یهو دیدی برگشت😂

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

بیخیال نامزدت باش منم فک میکردم آدم میشه دست از سرد رفتاری برمی‌داره محبت میکنه ولی بدتر شد الانم کات کردیم دلتو به اینجور آدما خوش نکن😞

میدونی خیلی مزخرفه اون میتونست با یه لبخندش خوبم کنه ولی دکترا با صد تا قرص نتونستن🥀🙂🖤
دوران دوستیشو با نامزدی مقایسه کردم

اها

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

حامله ای؟؟؟

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

همیشه همینطوریه خیلی کم پیش میاد مث دوران قبل از نامزدی همونطوری بمونندوباشند

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
2825
2823
2791
2779
2792