2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 86 پست
الان تمیز شدی؟ اگه تمیزی از فردا اقدام کن

مگه نمیگی وقتی ترشح داشتم اقدام کنم ،الان که ندارم

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
بله همین ۲۶ ام. پریودیم ۳ روزه اس بله با کیت آشنا هستم.

یکم کلم بروکلی فردا بگیر اندازه کف دست بخور شوهرتم بخوره خوبه

قبل اقدام کاسنی رو حتما بهش بده بخوره یا عرقش یا دمنوشش

فردا برو یکم کلم بروکلی موز انجیرخشک توت فرنگی بخر چندساعت قبل اقدام بخورین

اگه تونستین هرروز اقدام کنین اسپرم ضعیف نمیشه اصلا فقط بعد هربار اقدام به خودتون برسین تقویت بشین کاسنی اسپرمو زیاد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم کلم بروکلی فردا بگیر اندازه کف دست بخور شوهرتم بخوره خوبه قبل اقدام کاسنی رو حتما بهش بده بخوره ...

فقط کلم بروکلی ندارم،برم ببینم پیدا میکنم.

راستی شما بارداری؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
خب گفتی نمیدونی ترشح ازت میاد یا نه منم گفتم اگه نمیدونی از فردا اقدام کنین ولی اگه میدونی چه روزیه ...

یعنی بخوام از فردا اقدام کنم باید هر شب اقدام کنم تا کی؟

ترشحات تخمک گذاری سفید مثل سفیده تخم مرغ میمونه ازت میاد؟

میدونی کی ترشحات میاد؟

همون روز و فرداش پس فرداش اقدام کن

ما دوروز بعد پریودی اقدام کردیم دوروز پشت سرهم بود بقیه یه روز درمیان

ولی همون روز ترشح امد فهمیدم

میوه فروشیا دارن ارزونم هست یه بستش قبلا 6هزار بود الان شاید 10هزار باشه اره

به سلامتی،انشالا صحیح و سالم بغل بگیریش.

جنسیتش چیه؟

ترشحات تخمک گذاری سفید مثل سفیده تخم مرغ میمونه ازت میاد؟ میدونی کی ترشحات میاد؟ همون روز و فرداش ...

این ماه بیشتر دقت میکنم تا متوجه شم.

تا هفته بعد

اگه میخوای زودتر نتیجه بگیری هرشب اقدام کنین

ولی فکرکنم تخمک گذاریت زودتره مثلا این هفته باشه

از فردا اقدام کنین بهتره

کلم بروکلی باعث میشه هرچی عفونت داری بیرون بیاد

بابونه آویشنم دم کن با شوهرت بخورین روزی یه لیوان پر

ولی عرق کاسنی رو حتما فردا بگیر شوهرت بخوره با یکم عسل شیرین کنه بخوره روزی دولیوان پر بخوره یا ناشتام میشه بخوره

تا هفته بعد اگه میخوای زودتر نتیجه بگیری هرشب اقدام کنین ولی فکرکنم تخمک گذاریت زودتره مثلا این ...

کاسنی دم کردم،الان بهش میدم.

تخمک گذاریم رو از رو کیت متوجه میشم،وقتی کیت دو خط شد،اون موقع اس دیگه درسته؟

چندساله ازدواج کردی؟

۱۲ ساله🤦‍♀️