2777
2789
عنوان

کارای چندش مامانم تو خونه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6486 بازدید | 224 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینکارو مادرم میکرد سر سفره بودیم میرفت دسشویی درو باز میذاشت من حتی چند با با گریه از سر سفره ب ...

منم یبار قهر کردم با اینکه زرشک پلو بود لب نزدم به یورشم نبود بدم اومده وقتاییم که بابام میره دستشویی اصلااا نمیشه چیزی لب زد یهو صدای گوز آبکی میاد خونمون آسایش نداریم از لحاظ تمیزی

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

ولی به چیزی بگم من همچین زنی داشتم از چشمم میفتاد...برعکس هم بود بازم شوهرم از چشمم میفتاد...واقعاً ...

هردو لنگه همن مامانم بدتره

فقط یه توصیه دارم. به بابات بگو لوبیا و نخود و ... رونخره چون انگار مسلسل میشه اگر اینارو بخوره😂😂

اتفاقا دیشب بابام لوبیا پخته خورد نصفه شب چس های آبدار میکردن همشون تازه افتخار میکنن میگن بمب شیمیایی😑

بابام میگوزه باهم مسابقه میزارن هرکی بلند تر صدا داد برنده اس😭😂

توام تو رقابتشون شرکت کن به نظرم دوپینگ کن ببری

یه خوراک لوبیا نپخته بخوری شک نکن برنده شدی یا یه فلافل نیم پخت

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

به نظرم وقتشه که مامانتون طلاق بدید اینکه زندگی نیست 🥴

وقتی میریم مهمونی تو ماشین هردو میگوزن بعد الکی میگن از بیرونه هوا هم سرده پنجره ها بالاست خیلی چندشهه😭