2777
2789
عنوان

چطوری خوش میگذرونید؟🤔

510 بازدید | 44 پست

بگید با چه چیزی خوش میگذره بهتون؟

و یا کجا میرید که بهتون خوش میگذره؟

یا چه کاری انجام میدید که براتون لذت بخشه؟ 

همتون بگید لطفا🙏🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهنگ میذارم خیلی خوبه 

از تنهایی خیلی لذت میبرم 

آدم درونگرایی هستم

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

کتاب از هر چیزی برام لذت بخش تره😍📚

بعد از اونم موسیقی.مخصوصا موسیقی دریاچه قو که باهاش گریه میکنم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هیچی خیلی وقته زنده امو زندگی نمیکنم😔

خب دنبال خوشی هات بگرد اونوقته که به این چیزا فکر نمیکنی من خودم قبلا اینطوری بودم اما کارایی نیکنم که شاید باهاشون خوشحال بشم اینطوری حالم بهتره

کافه،رستوران،سفر البته بعد کرونا ،گردش و پیکنیک آخر هفته ،پیاده روی کنار ساحل

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori