2777
2789

من ورزش نمیکنم چون حال ندارم ولی چون نمیخورم این ۲۵ روز پنج کیلو کم کردم 

الانم باز ۳۰ روزه برداشتم ببینم میشه ۸ کیلو کم کنم. یا نه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ورزش نمیکنم چون حال ندارم ولی چون نمیخورم این ۲۵ روز پنج کیلو کم کردم  الانم باز ۳۰ روزه بر ...

من از این بیشتر دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم خوراکم زیاد نیس بیشتر اضافه وزنم از بی تحرکی شدیدی که دارم 

من از این بیشتر دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم خوراکم زیاد نیس بیشتر اضافه وزنم از بی تحرکی شدیدی که د ...

چقدر میخوری؟ من روزی ۷۰۰ تا کالری شایدم کمتر نهایت تا هزار تا 

کالریت رو ریز به ریز حساب کن اگر زیر ۱۰۰۰ باشی و حرکتم نکنی باید ماهی پنج کیلو کم کنی

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
بنده الانم در حال حلقه زدنم .روزی نیم ساعت حلقه و نیم ساعت ورزش کششی .کالری شماریم دارم خداروشکر نزد ...

حلقه خیلی خوبه اما اصلا بلد نیستم هر چقدرم کردم نتونستم خواهرم عالی میزنم منم تازه شروع کردم روزی شده یکربع هم وقت بزارم ایروبیک کار میکنم ببینم چی میشه امیدوارم اثر کنه

دوست دارم اما کی حالشو داره

منم خیلی تنبلم بیش از حدی که فکر کنی اما از این سبک زندگی بی هدف و پوچ و خسته شدم از خودم خسته شدم دوس دارم یه تکونی بدم به خودمو زندگیم

حلقه خیلی خوبه اما اصلا بلد نیستم هر چقدرم کردم نتونستم خواهرم عالی میزنم منم تازه شروع کردم روزی شد ...

رقصم خوبه .من گنم میبندم میرقصم گاهی شبا با گنم میخوابم.چون هیکلم خوبه فقط شکم و پهلو دارم