2777
2789

سلام دوستان برای دومین بار میخوام برم ivf خیلی نگران آخه دوماه هست که لایه رحمم نازک شده قبلا این جوری نبود به نظرتون چه کار کنم کسی هست تجربه داشته باشه؟قبلش چه کارهایی انجام بدم خوبه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ivf چجوریه ؟ حوصله داشتی بگو. 

تقریبا امید آخر برای اون هایی که باردار نمیشن تخمک زن روطی یک مرحله درمانی و با یک عمل جراحی کوچیک   میگیرن و در محیط آزمایشگاه با اسپرم مرد لقاح میدن و جنین سه روزه تا پنج روزه تشکیل میشه بعد از اون از طرق واژن جنین رو وارد رحم میکنن و در کنارش یکسری دارو میدن که جنین به دیواره رحم بچسبه وه بهش میگن لانه گزینی اگر این اتفاق بیفته زن باردار میشه   اگر جنین به لایه رحم یا همون آندومتر نچسبه زن باردار نمیشه و اون جنین هم طی پریودی و خون ریزی ماهانه دفع میشه من دفعه اول دو جنین انتقال دادم که دوتاش نگرفت 😔ان شا الله خدا برای کسی این روز ر  نخواد و هیچ وقت نیاز نداشته باشه باهاش آشنا بشه 

تقریبا امید آخر برای اون هایی که باردار نمیشن تخمک زن روطی یک مرحله درمانی و با یک عمل جراحی کوچیک & ...

چه پروسه سختی . عزیز دلم خیلی دعات میکنم انشالا بزودی خدا یه نی نی ناز و سالم نصیبت بکنه. اصلا غصه نخور آبجی گلم