2777
2789

سلام خانما.اگه مطمئن هستید عفونتتون از نوع قارچیه بمونید تا بگم.میخوام نسخه‌ای که خودم باهاش جواب گرفتم رو به شما هم بگم که استفاده کنین و انشاالله واسه شما هم جواب بده.چون واقعا دیگه خودم خسته و نا امید از درمان بودم.اول از خودم بگم.دوسال درگیر عفونت قارچی شدییییید و مقاوم قارچی بودم.چند بار دکتر رفتم و یه عالمه دارو مصرف کردم ولی هییییییچی،عفونتم برطرف نمیشد طوری که یک هفته نشده بعد از اتمام داروها دوباره عفونتم شدیدتر شروع میشد😕

واقعا دیگه ناامید و خسته شده بودم و میگفتم به دررررک دیگه دکتر نمیرم ولی بعد از یه مدت که شدت عفونتم بیشتر میشد از ترس اینکه نکنه خدایی نکرده عفونت باعث شه لوله‌های رحممو از دست بدم دوباره پیگیر میشدم تا اینکه آخرین بار رفتم پیش یه دکتر که بار اولم بود میرفتم پیشش و با یه نسخه دارو واقعا خووووووب شدم و الان خداروشکر نزدیکه سه ماهه که عفونت نداشتم گوش شیطون کررررررر.باور کنید الانم گاهی با خودم میگم یعنی باور کنم که خوب شدم😥😀شما که همه کاری کردین،این نسخه‌ رو هم که دکتر برام نوشت مصرف کنید شاید انشاالله شما هم خوب شدید ولی منم دعا کنید لطفا🙏🏻

راستی از هر راهکاری که بود استفاده کردم مثل جوش شیرین،سرکه،عسل،نمک،سیر،عنبرنسا،بتادین و... جواب نداد که نداد.

حالا هم تا اینارو میخونید منم داروهارو رو بنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

*قرص فلوکساسین ۵۰۰    (۳۰ عدد)(آقا و خانم هر ۸ ساعت یک عدد)

*قرص آزیترومایسین یک ورق شش تایی،فقط خانم و هر روز یک عدد

*قرص تینیدازول ۵۰ عدد(آقا و خانم)(هر ۱۲ ساعت یک عدد)

*قرص مترونیدازول ۵۰۰    (۲ ورق که بیست تا میشه و این رو باید بعد از اتمام داروهای دیگه شروع کنید و مصرفشم در هفته دو روز و هر روز یک عدد)

*قرص واژینال نیستاتین (۱۴ قرصه که هر شب واژینال بذارید تا چهارده تاش تموم شه)

*کپسول لاکتوفم هر شب یک عدد

*بچه ها من خودم دکترای قبلی که رفته بودم همشون میگفتن باید قرص فلوکونازول ۱۵۰ رو شش ماه و هر هفته یکی باید بخورم که من تا این نسخه‌ی آخرم سه ماه بود که میخوردم و این سه ماه هم که ادامه دادم.پس حتما شما هم هفته‌ای یه دونه بخورید.تمااااااااااام

الان عکس نسخه رو هم میزارم

یه چیز دیگه اینکه اون قرصایی که هم واسه آقا بود و هم واسه خانم،شوهرم از هر کدوم یه ورق مصرف کرد و باقی قرصای شوهرمم خودم مصرف کردم😬

*قرص فلوکساسین ۵۰۰    (۳۰ عدد)(آقا و خانم هر ۸ ساعت یک عدد) *قرص آزیترومایسین یک ورق شش ت ...

اوووه چقد انتی بیوتیک ، داغون میکنه کلیه ها رو 

ولی میدونه تجربه خودم رو بگم ، شاید مثه شما به درد کسی خورد ، اگه دکتر براتون یه کرم واژینال داد یکی هم خودتون بگیرین و درمان رو ادامه بدید بعد از 7 روز 

بگو علایم عفونت قارچی  چی هستش

ترشح سفید پنیری و خارش و سوزش و تورم که ترشح من بعضی مواقع زرد هم میشد و با عرض معذرت بعضی وقتا بی بو و بعضی مواقع بد بو هم بود که اون موقع ها فکر کنم عفونتم میکس میشد و قارچی و باکتریایی با هم بود ولی در اصل ترشح من قارچی شدید بود