اشکدو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 2188 عنوان دلم بچه میخاد.... 242 بازدید | 44 پست سلام خواهرای گلم ۴ماهه اقدامم نمیشه چیکار کنم زودتر نتیجه بگیرم😔 انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن.... 1400/03/30 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومهشریعتی عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1464 عیب نداره شوهرت چیزای مقوی بخوره اسپرمش قوی بشه میشی به امید خدا اگر بیشعوری درد داشت ، بازم یه عده مسکن میخوردن و به کارشون ادامه میدادن!!!
اشکدو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 2188 عیب نداره شوهرت چیزای مقوی بخوره اسپرمش قوی بشه میشی به امید خدا چه چیزای بدمش انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
اشکدو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 2188 هیچ کاری هروقت خدا صلاح بدونه اتفاق میفته یاخدا انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
مامانه_آقاشاهان عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1499 هنوز وقت هس دیر نشده دمنوش زنجبیل و دارچین بخودین جفتتونانبه خیلی تاثیر داره هردوتون حتما بخورین نه تنهادیگه۱۸ سالم نیست😐بلکه ۱۹ و۲۰وحتی۲۱هم رد کردم🥲توروخدا یه دیقه وایسیم ببینم چی داره میشه!!😵💫
اشکدو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 2188 عجله نکن عزیزم . چند ساله ازدواج کردی میدونی خیلی وقت نیس ک ازدواج کردم ۵ماهه عروسی کردم ۴سال هم عقد بوذم...همش میترسم خیلی طول بکشه یا نشه انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
معصومهشریعتی عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1464 چه چیزای بدمش گرمی جات انواغ مغز ها اگر بیشعوری درد داشت ، بازم یه عده مسکن میخوردن و به کارشون ادامه میدادن!!!
7878 عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3121 میدونی خیلی وقت نیس ک ازدواج کردم ۵ماهه عروسی کردم ۴سال هم عقد بوذم...همش میترسم خیلی طول بکشه یا نش ... وا خب همش چهار ماهه چه عجله ای داری حالا بزا خوب بشناسی طرفتو بعد مردا زیر سقف رفتارشون فرق میکنه با وقتایی دیگه ها
اشکدو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 2188 چند ساله ازدواج کردی ۴سال عقد ک دایم باهم بودیم...۵ماهه عروسی انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
معصومهشریعتی عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 1464 قرص ویتامین ای خیلی تاثیر داره الان من سه ماه دیگه میخوام اقدام کنم دکتر گفته یه ماه هر شب هم خودت هم شوهرت بندازین خیلی خوبه اگر بیشعوری درد داشت ، بازم یه عده مسکن میخوردن و به کارشون ادامه میدادن!!!
اشکدو مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 2188 وا خب همش چهار ماهه چه عجله ای داری حالا بزا خوب بشناسی طرفتو بعد مردا زیر سقف رفتارشو ... نه ۴سال عقد پیش هم بودیم رابطه هم داشتیم براهمین هم عجولم هم خستم انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....