2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد....

242 بازدید | 44 پست

سلام خواهرای گلم ۴ماهه اقدامم نمیشه چیکار کنم زودتر نتیجه بگیرم😔

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب نداره شوهرت چیزای مقوی بخوره اسپرمش قوی بشه میشی به امید خدا

چه چیزای بدمش

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

هنوز وقت هس دیر نشده دمنوش زنجبیل و دارچین بخودین جفتتون

انبه خیلی تاثیر داره هردوتون حتما بخورین

نه تنهادیگه۱۸ سالم نیست😐بلکه ۱۹ و۲۰وحتی۲۱هم رد کردم🥲توروخدا یه دیقه وایسیم ببینم چی داره میشه!!😵‍💫
عجله نکن عزیزم . چند ساله ازدواج کردی

میدونی خیلی وقت نیس ک ازدواج کردم ۵ماهه عروسی کردم ۴سال هم عقد بوذم...همش میترسم خیلی طول بکشه یا نشه

میدونی خیلی وقت نیس ک ازدواج کردم ۵ماهه عروسی کردم ۴سال هم عقد بوذم...همش میترسم خیلی طول بکشه یا نش ...

وا خب همش چهار ماهه چه عجله ای داری حالا 

بزا خوب بشناسی طرفتو بعد 

مردا زیر سقف رفتارشون فرق میکنه با وقتایی دیگه ها

چند ساله ازدواج کردی

۴سال عقد ک دایم باهم بودیم...۵ماهه عروسی

قرص ویتامین ای خیلی تاثیر داره الان من سه ماه دیگه میخوام اقدام کنم  دکتر گفته یه ماه هر شب هم خودت هم شوهرت بندازین خیلی خوبه

اگر بیشعوری درد داشت ، بازم یه عده مسکن میخوردن و به کارشون ادامه میدادن!!!
وا خب همش چهار ماهه چه عجله ای داری حالا  بزا خوب بشناسی طرفتو بعد  مردا زیر سقف رفتارشو ...

نه ۴سال عقد پیش هم بودیم رابطه هم داشتیم براهمین هم عجولم هم خستم