2777
2789

با سلام و احترام 

من نه خونه داشتم نه ماشین 

15 میلیون هم بدهکار بودم 

خانمم مدرکش از من بالاتر بود 

اما فقط بهم اعتماد کرد چون بهش قول دادم 

خداروشکر امروز در جایگاهی هستم که اون میخواست

🙏یه گنج همیشگی نیست ولی یه دوست میتونه گنج واقعی باشه🙏

سلاااام بچه ها من از با سلام خرید کردم حتی هزار تومنم ندادم باورتون میشه 

حالا میخوام به شما هم یاد بدم 

من یه بازار آنلاین به اسم «باسلام» پیدا کردم که پر از آدم‌های مختلفه! فروشنده‌هاش هم آدم‌هایی شبیه خودمونن که محصولات خونگی و محلی‌شون رو به کل ایران می‌فرستن.
همین حالا روی لینک دعوت من بزن و برای خرید اولت ۳۰.۰۰۰ تومن هدیه بگیر.👇 

تو این لینک ثبت نام کنین و بعد ۳۰ هزار تومن هدیه بگیرین 

بدون دعوت بهتون ۳۰ هزار تومن رو نمیده

https://basalam.com/user/dyLyl/invite/app

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه خونه رهن کردن بد نیست ولی اگه مطمئنی طرفت جربزه داره و می‌تونه در کنارت صاحب خونه بشه نع با ایشالا ماشالاخونه بخواد که شل وا بدی یه دفعه میبینی 10ساله مستأجری! از این اول سفت و سخت بگیر ببین چند مرده هلاجه

من کردم😐

من نیز الآنم داریم می‌سازیم

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

ن ، تحمل اسباب کشیو ندارم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖