2777
2789

من که سینگلم 😄

شما متاهلا بگید😅😂

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

یکی بود میگفت وسط دعوا گو زید

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

باهام تند صحبت کرد گفتم خوبه حالا داد نزن سرم ک..

گفت من داد زدم؟😐 داد زدم چی گفتم....

گفتم من چ میدونم من ک یادم نمیمونه..

ینی حافظه ماهی از من اون لحظه بیشتر بود😂

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بود میگفت وسط دعوا گو زید

ای خدا پروفت🥺😍

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

@دلبرمومشکی2  

@مهدیارجوون  

@بانوی_بهار_۷۰  

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
با خواهرم دعوام شد گفت الان من چه گوهی بخورم گفتم بیا منو بخور😐😐😐😐  مال خیلی وقت پیشه😂😑

😅😂

وسط دعوا  یهو خندم میگیره شوهرم هم با من میزنه زیر خنده😂 بعد خنده مون تموم شد دوباره دعوا میگی ...

دمتون گرم😅🤣

والا ما هروقت بحث داریم من گریم میگیره اونم ب غلط کردن میفتع😐😂 نمیتونم جلو گریم بگیرم 

منم موقع دعوا زود گریم میگیره😭😬😂😂

من همش ضرب المثل اشتباه میگم بعدهم میزنیم زیر خنده🤣البته گاهی اوقات وگرنه انگار سگ وگربه میپریم بهم ...

😅🤣