2777
2789
عنوان

از سوتی هایی که وسط دعواخودتون یا شوهرتون دادید بگید😅🤕😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 30 پست
@دلبرمومشکی2     @مهدیارجوون     @بانوی_بهار_۷۰ ...

مرسی از تگت عزیزم💖🌺

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

من که امپراطور بادهام😕😂😂😐😐 گفتنی نیست🤐😂😂🤣🤣

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یروز با شوهرم دعوام شده بود

هی پاوربانکمو میاد برمیداره بعدم نمیدونه کجا میندازتش

زیر تخت  پشت میز تلویزیون

یعنی هرجا بخوابه اونجا میزارتش

بعد داشتم باش بحث میکردم که کجا گذاشتیشو فلان

دیگه نمیدمت 

کجا گذاشتیششششش 

یهو در جوابم گوزید🥲

مرسی از تگت عزیزم💖🌺

خواهش گلم💐💐

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

سال اول ازدواجمون رفته بودیم دربند اونجا دعوامون شد قهر کردم گم شدم دوساعت دور خودم میچرخیدم و گریه میکردم تا اتفاقی پیداش کردم همدیگرو بغل کردیم شوهرم زار زار گریه میکرد میگفت خیلی ترسیدم دیگه هیچوقت ازم جدا نشو😢 یهو یادش افتاد قهر بودیم محکم منو از بغلش جدا کرد وگفت اصلا جدا میشی به درک 😄

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
منم یروز با شوهرم دعوام شده بود هی پاوربانکمو میاد برمیداره بعدم نمیدونه کجا میندازتش زیر تخت &nbs ...

😅😅😂

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

[QUOTE=195712643]من که امپراطور بادهام😕😂😂😐😐 گفتنی نیست🤐😂😂🤣🤣[/QUOT😅😂😂

سال اول ازدواجمون رفته بودیم دربند اونجا دعوامون شد قهر کردم گم شدم دوساعت دور خودم میچرخیدم و گریه ...

وای خیلی باحال بود😂😂🤣

سال اول ازدواجمون رفته بودیم دربند اونجا دعوامون شد قهر کردم گم شدم دوساعت دور خودم میچرخیدم و گریه ...

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😍😘😘😘عزیزی

قربونت❤