2777
2789
عنوان

کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 44 پست
عکس دو نفری آره.. ولی عکس اونجوری نه ممکنه کار دستم بده؟😢

کاریه که شده،ایکاش به پدرومادرت بگی

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو این یه سال نفهمیدی که آدم سو استفاده گریه؟

نه خودش رو خوب جلوه میداد ، مشکلم باهاش اینه که عقاید جاهلیت داره ، نمیخواد تنها برم بیرون یا حتی برم دانشگاه 

آخه به اون چه

تازه دنبال درس و شغل هم نیست... هرچند موسسخ طراحی سایت دارن ولی من امید ندارم موقع ازدواج بتونه خونه و اینا بخره

🇵🇸🇮🇷لبیک یا خامنه ای💚🇮🇷 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

کاریه که شده،ایکاش به پدرومادرت بگی

مامانم میدونه ولی بابام بفهمه رسوای دو عالم میشم

🇵🇸🇮🇷لبیک یا خامنه ای💚🇮🇷 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

بہ خانوادہ ات بگو پلیس در این مواقع کم تر کمکی میکنہ اما اگر بخواد عکس پخش کنہ 2 سال زندان دارہ

خودم نمیتونم تنهایی حلش کنم ؟ آخه نمیخوام بفهمن آبروم بره

پسر 18 ساله فقط حرفع جرعت کاری نداره نگران نباش

مرسی امید میدی😢❤

پسر ۱۸ساله اتفاقا کله خرابه ممکنه بچه بازی دراره  ب نظرم یه حرکتی بزن با یه اکانت دیگه بهش پی ...

فک نکنم خیانت کنه بهم

اما من ازش بدم میاد کلا آدم مزخرفیه

به نظرت چطوره من یکم بازی در بیارم یعنی بد اخلاق شم و اینا بعد کات کنم ؟

فک نکنم خیانت کنه بهم اما من ازش بدم میاد کلا آدم مزخرفیه به نظرت چطوره من یکم بازی در بیارم یعنی ...

خیانت میکنه احتمال زیاده ذات مردا اینه کلا

من خودم ک بداخلاق میشم اون مهربون تر میشه

کاربری قبلیم ترکید☹️💔
خیانت میکنه احتمال زیاده ذات مردا اینه کلا من خودم ک بداخلاق میشم اون مهربون تر میشه

خب... اگه پا بذارم رو خط قرمزش چی؟ میخوام عصبی شه

اگه خودش ولم کنه عالی میشه

چہ آبرو ریزی؟! دوست پسر داشتی گناہ کہ نکردی بھترین کار اینہ کہ خانوادہ کنارت باشن☀️

آخه عزیزم بابای من معتاد و سگ اخلاقه... کمک نمیکنه هیچ...😢😢