2777
2789
عنوان

کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 44 پست
خط قرمزش چیه؟

خب دوس نداره تنها برم بیرون (از این عادتش متنفرم، انگار شوهر منه😐) ، منم مثلا نقش بازی میکنم که تنهایی بیرون رفتم و یه همچین بازی ای

هرچند اون یه شهر دیگه س ولی میترسم بیاد اینجا و در خونمون 

🇵🇸🇮🇷لبیک یا خامنه ای💚🇮🇷 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر خوب اگر عصبی بشہ کہ بد میشہ و کار دستت میدہ

پس چطوری باهاش کات کنم😭

🇵🇸🇮🇷لبیک یا خامنه ای💚🇮🇷 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

مادر کہ ھست بزار اون کنارت باشہ  و اینکہ اصلا نگران نباش دوستیم رو قبول کن میخوام راھنمایی کن ...

قبول کردم

وای خدایا شما دوتا عین مایین

توهم بدت میاد ؟

توهم بدت میاد ؟

البته ببین مثلا با دانشگاه و کار مخالف نیست ولی میخوام برم بیرون باید بهش عکس بدم ک چی تنمه حجاب کامل و ماسک و دستکشمو چک میکنه 

با هم میریم بیرون همش دستش توی شال منه میکشه جلو و …

کاربری قبلیم ترکید☹️💔
البته ببین مثلا با دانشگاه و کار مخالف نیست ولی میخوام برم بیرون باید بهش عکس بدم ک چی تنمه حجاب کام ...

وای عزیزم

دوس پسر شما بچس یکم ینی زود وارد رابطه شدین 

آره😢 اما مهم نیست وقتی باهاش کات کردم شاید دیگه اصلا ازدواج نکنم

بدم میاد

هر کاری کردی منو بی خبر نذار  بگو تهش چیشد بهم

باش همینجا میگم

واقعا نمیاد؟ تهدیدش نکنم که اگه بیاد به پلیس زنگ میزنم ؟

بچه ۱۸ ساله چه غلطی میکنه آخه

هر رابطه ای ممکنه به بن بست بخوره جنگ و تهدید و دعوا نداره

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷