2777
2789
عنوان

فهمیدم دروغ گفته بهم

2294 بازدید | 143 پست

😭بچه ها تورو خدا هستید؟؟؟ دیروز فهمیدم بهم دروغ گفته

دارم دیوونه میشم اصلا انتظارشو نداشتم حس میکنم به اعتمادم خیانت شده😭😭

اگه هستید کامل توضیح بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرما

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

پس منی ک دیروز بهم گفت تو دروغ بهم گفتی و خودمم روحم از هیچی خبز نداره حتی نمیگه چ دروغی من باید چکار کنم😞

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه

اول پیامم ✅ میذارم راحت تر پیدا کنید چون طولانیه😭

چندروز پیش دومین سالگرد دوستیمون بود قبلش نزدیک ی ماه هی قهر و اشتی داشتیم ولی خب چندروز به سالگردمون پا پیش گذاشتمو اکی تر شدیم

خیلی دوس داشتم دریارو ببینم اونم میدونست

ی روز قبل سالگرد گفت دوس داری بریم دریا؟ با شهرمون خیلی فاصله داشت و میدونستم شرایط خانودش اکی نیس که بخواد منو ببره

گفتم اره ولی حیف که نمیشه و اینا

گفت فردا صب زود میام دنبالت بریم پیش دریا

باورم نمیشد به خاطر من بزور اکی کرده بود ک اونروز بتونه منو ببره دریا

سالگردمون رفتیم دریا خیلی خوش گذشت اونجا بهم هدیه البوم دادش باورم نمیشد ی پسر انقد وقت بذاره همچین البوم خوشگلی درست کنه خودشم بعد اون همه قهر و اشتی ک اکثرا تقصیر خودم بود

البته تو این دو سال تقریبا همه مناسبتا سورپرایزم کرده یا هدیه های خاص و گرون ولی این البوم واقعا برام با ارزش بود…

دقیقا ۵ روز پیش سالگردمون بود

فردا صبحشم اومد پیشم بازم خوب‌بودیم

عصرش با دوستاش بود منم میدونستم 

شبش ی تیکه کلام ک من خوشم نمیاد و گفت منم گفتم باز با دوستات رفتی بیرون این چیزارو یاد گرفتی و از این حرفا

باعث شد باز بحثمون بشه…

جمعه ها همیشه میریم بیرون این جمعه نیمد مهمونی خانوادگی دعوت بودن ولی خب همیشه حتما میومد بعد میرفت هرجا ک کار داشت

این هفته نیمد منم حس کردم از یچیزی ناراحته دیروز صبح هرچقد گفتم اگه چیزی هست بگو و اینا نگفت 

گفت ن چیزی نیست

ولی من اصلا حس خوبی نداشتم

خب

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...