سلام دوستان واقعا ب همفکریتون نیاز دارم من باردارم ۱۴ هفته هستم ...دو روز پیش لک دیدم ولی ن زیاد فقط موقعی ک خودمو با دستمال پاک میکردم کثیف میشد رفتم دکتر گفت هم بچت خیلی پایینه و هم جفتت پایینه شیاف پروژسترون داد استراحت مطلقم ...ولی میترسم چکار کنم بچم جاش سفت بشه یا اینکه چطور میشه بچه بیاد بالا سر جای طبیعیش ...ب دکتر بگم برام آمپول بنویسه یا همین شیافا کافیه لطفا کمک کنید من چکار کنم؟
مشکلم جفت نیس ولی مشکلم جنینه ک ب طرز عجیبی پایینه ..دکتز گفت طول سرویسک هم پایینه
طول سرویکست چند؟ببین من همه چی خوب بود بدون درد و خونریزی رفتم معاینه گفت طول سرویکست کم شده دهانه رحم هم باز شده اورژانسی هفته ۱۹ سرکلاژم کرد ،اگه ۳۰ هستی برو مسورت بگیر برای سرکلاژ
ببخشید شیاف شما هم انگار آب میشه میریزه بیرون یکمش؟ منم دارم استفاده میکنم و استراحت مطلق هستم🥺 البته من کیست دارم خونریزی ندارم برا کیستم شیاف پروژسترون نوشتن
ن خداروشکر همه کمک میکنن..الان ک از خواب بیدار شدم کمر درد شدید دارم و روم آب میفته خیلی ترسیدم شما ...
نه عزیزم تجربه ای ندارم اما خب یه سری چیزا طبیعیه توبارداری اگه خیلی نگران هستی میتونی ماما بگیری خیلی خوبه عزیرم من خودم تو بارداری کمردرد و پهلودردوهمه چی داستم