2777
2789

بیایید یه ذره دلم آروم شه .

یهو تپش قلب گرفتم و بهش آروم گفتم یه ذره بغل و محبت خونم کم شده و اونم الکی گفت پهلوم گرفته و نمیتونم برگردم و منم که از قبل ازش دلخور بودم گفتم تو دعوا یه وقت حرفایی میزنی من بعدا صدبار میمیرم و زنده میشم و امروزم حالم بد بود به خاطر حرفای قبلیت بود به خدا به آرومی تمام گفتم و بعد شروع کرد به دری وری گفتن و یکربع ببخشیدا زر زد که دیگه من فقط اشک ریختم و حرف نزدم و از اتاق اومدم بیرون .

می گفت تقصیر دوستاته ، تو ۴۵ سالت شده حرفای دخترای ۱۴ ساله رو میزنی من دیگه برام حل شده ست بغل و اینا ،همش فکر اینی که به خودت برسی و خلاصه......

چیکار کنم ،خسته شدم، دارم تباه میشم ،فقط به خاطر بچه هام موندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر محتاج  مردا نباشیم ما خانوما راحت تریم چیه اخه فقط منتظریم اونا خوشحالمون کنن..اینقدروابسته نباشید

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
پرانول نداشتم اومدم پیش پسرم خوابیدم ،ولی از بی توجهی هاش بهم خسته شدم

عیب نداره  توام کم محلی کن بهش لیاقت نداره 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
چیکار کنم از اول منو وابسته کرده ،نه دوستی نه رفیقی

اخه به چیش وابسته شدی  شما نیستی فقط روز ای مناسبتی وقتی ادم میاد اینجا یه سری زن وابسته به مردو میبینه که اگه کادو گرفتن براشون از شادی تو پوست خودشون نیستن  و هزارجا عکس کادو رو گذاشتن با متنای مختلف  اگرم نگرفته باشن کادو غم دنیارو دارن  اخه ما چرا باید همش  چشممون به دست مردا باشه به دهنشون باشه که کی بهمون میخندن یا ناراحتن یکم دوری  کنیم خودشون میان سمتمون حالا جامون عوض میشه اونا منتظر میمونن بینم ما راضی هستیم یا نه

خیلی بی لیاقته نمیدونم از کجای دردم بگم

همه همینن کافی بفهمن بهشون محتاجیم 

اخه به چیش وابسته شدی  شما نیستی فقط روز ای مناسبتی وقتی ادم میاد اینجا یه سری زن وابسته به مرد ...

وابستگی مالی ندارم ،همیشه هم اختیار پول و خرج با اون بوده ولی الان اخلاقاش غیرقابل تحمله

وابستگی مالی ندارم ،همیشه هم اختیار پول و خرج با اون بوده ولی الان اخلاقاش غیرقابل تحمله

یه مدت معمولی باهاش برخورد کن  قهر نکن که حرف نزنی اما محبت کلامیو عاطفی نکن پیششم میخوابی یا زودتر برو بخواب یا دیرتر بعضی وقتام نرو پیش پسرت بخواب تا قدر عافیتو بدونه

یه مدت معمولی باهاش برخورد کن  قهر نکن که حرف نزنی اما محبت کلامیو عاطفی نکن پیششم میخوابی یا ز ...

همه اینارو کردم بدتر شده و بهتر نشده فقط فعلا از وحشی بازیش کم شده اونم بعد جنجالی که پارسال درست کرد