2777
2789
عنوان

اگر میتونین کمکم کنین:)))

143 بازدید | 29 پست

من قبلا خیلی دختر بیخیال و خوشحالی بودم تا قبل کرونا چون خیلی بیرون میرفتم ، از وقتی کرونا اومد و رفت و امد ها قطع شد حالم بد شد و هی بدتر شد پارسال ابان دل درد شدید گرفتم و رفتم دکتر که مشخص شد روده تحریک پذیره و عصبی ، وسواس فکری گرفتم و حالم بد شد میخواستم برم مشاور و دو جلسه رفتم که کرونا گرفتیم تو فاصله ده روز دو تا عزیزم رو از دست دادم و داغون شدم حالم بشدت بده همش فکر میکنم مریضی بد دارم انواع سرطان ها و تومور ها و هر چیزی همش تو راه دکترم دیگه حتی روم نمیشه برم دکتر ، از سر تا پامو با الکل میشورم هر چیزی رو ده بار میشورم صد بار قفل در و گاز رو چک میکنم با همه دعوا دارم  هر شب از ترس اینکه بمیرم خواب ندارم حتی با خود خدا هم دعوا دارم از همه بدم میاد دوست دارم از صبح تا شب بخوابم ، با همه دعوا میکنم سریع گریَم میگیره حالم از خودم بهم میخوره نمیدونم باید چیکار کنم دکتر رفتم قرص داد همش خوابم میگرفت عصبی تر شدم هر شب از ترس مریضی و مردن میمیرم و زنده میشم دلم برای عزیزای از دست رفته ام تنگه از همه چیز و همه کس ناامیدم اینجا تنها جاییه که میتونم بنویسم چون کسی نمیشناستم برای حال خوب من دعا کنین...

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
عزیزم روخودت کار بکن سوره بخون نماز بخون الابذکرالله تطمئن القلوب اینقدرم ب چیزای الکی فکر‌نکن ...

نماز میخونم ذکر میگم زیارت عاشورا میخونم

انگار خدا هم منو ول کرده 

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بایدبری پیش روانشناس

میدونم اما بخاطر کرونا نمیتونم حالم بد میشه

بو یه جای خلوت مثلا پارک خیییلی خلوت و اونجا نزدیک کسی نباش یه چند ساعت بدون ماسک و بدون هیچ فکری برای خودت وقت بگذرون

همه همینیم انقدر مشکلات داریم که نمیتونی تصور کنی

السلام علی الحسین💖
نماز میخونم ذکر میگم زیارت عاشورا میخونم انگار خدا هم منو ول کرده 

اصلا اینطور فکر نکن عزیزم

هرچی فکربکنی رو ب سمت خودت جذب‌میکنی

بعضی کارا نتیجه عمل خودمونه خواهرم

واینک خودت باید ی‌کاری بکنی واس حالت دیگ ن؟

مثبت اندیش باش

کارای خوب بکن

ی‌کارایی ‌ک حس خوب بت میده ینی

مث نقاشی یا برو تمرین کن روزی ی دسر وکیک و...یاتوخونه برقص

وحتما پیش روانشناس برو

میدونم اما بخاطر کرونا نمیتونم حالم بد میشه

ازترس این که کرونابگیری؟!میتونی باهاشون درمیون بذاری یک ساعت خلوت بهت وقت بدن

یا تلفنی باهاشون صحبت کنی

ببین مشکلاتت جدیه بایدزودتراقدام کنی

اصلا اینطور فکر نکن عزیزم هرچی فکربکنی رو ب سمت خودت جذب‌میکنی بعضی کارا نتیجه عمل خودمونه خواهرم ...

باورت میشه نمیتونم

اصلا حوصله ندارم از جام تکون بخورم 

من اصلا اینجوری نبودم نمیدونم چیشد

ازترس این که کرونابگیری؟!میتونی باهاشون درمیون بذاری یک ساعت خلوت بهت وقت بدن یا تلفنی باهاشون صحبت ...

سعی میکنم حتما برم♥️

کاملن طبیعیه چون وسواس فکری داشتی

الان که کسیو ازدست دادی اضطراب بیماری گرفتی

و خب افسردگی

که باید یک روانشناس بهت کمک کنه

ببین من الان میتونم تشخیص بدم اما ازنظر درمان بایدمراجعه کنی بهشون

کاملن طبیعیه چون وسواس فکری داشتی الان که کسیو ازدست دادی اضطراب بیماری گرفتی و خب افسردگی که بای ...

یعنی برمیگردم به روزای قبلم که خوشحال بودم؟!

فکر کنم آخرشم اون روز رو نبینم :)))