2777
2789

نمیدونم بایدچیکارکنم غیرازنمازخوندن کاردیگه ای هم میشه کرد که خدا حرفای آدمو بشنوه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیده بودم خدا جواب دل شکسته میده دیشب خیلی دلم شکست جوری ک قران بغل گرفتم خود بخود باصدای بلندگریه کردم امروزم یاددیروزافتادم اشک ریختم ولی…

البته من ی مشکل خیلی بزرگم دارم اونم اینکه تو نمازخودندن  کوتاهی میکنم

خدا همیشه حرفای ادمو میشنوه. قبل دعا استغفار کن. صلوات بفرست قبل و بعد دعا. اقرار در دعا داشته باش. سعنی خسته نشو. اخرشن بگو خدایا هرجور تو صلاح میدونی. چون شاید صلاحت نیست عزیزم. من خودم بعضی وقتا خداروشکر کردم ک یه سری از دعاهامو برآورده نکرد😅 بعدشم تو ک دعا میکنی یا همون خواسته ات اجابت میشه اگه صلاح نباشه بجاش یه بلایی ازت برطرف میشه یا اینکه تو اون دنیا عوضش پاداش میگیری. میگن اگه ادم میدونست خدا اونطرف چی میده حاضر نبود تو این دنیا هیچ کدوم از دعاهاش برآورده نشه 

من شنیده بودم خدا جواب دل شکسته میده دیشب خیلی دلم شکست جوری ک قران بغل گرفتم خود بخود باصدای بلندگر ...

واسه منم دعا کن زندگی خوبی نداشتم تاالان ازخدا بخواه ازاین به بعدمو خوب کنه

من شنیده بودم خدا جواب دل شکسته میده دیشب خیلی دلم شکست جوری ک قران بغل گرفتم خود بخود باصدای بلندگر ...

میشه برا منم دعا کنی زود مادر بشم خسته شدم

😭😭😭😭😭😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40