2777
2789
عنوان

راهکار بدید خواهرا

123 بازدید | 20 پست

عزیزانم دامادمون گفتم که خیانت میکنه الان یکساله 

با خواهرم مشکل جنسی داشتن از اول و هیچکدوم بهره نمیبردن

مشکل جنسی فیزیکی داشتن

الان خواهرم‌شروع کرده با یکی ارتباط گرفته

فعلا تلفنیه

از فامیلامونه

چیکار کنم درست شه

خدایا اگه شوهرم بفهمه هیچ ابرویی برامون نمی مونه

چون اون طرفم که خواهرم باهاش ارتباط گرفته آشناست!!!احتمال هم میدم بخواد آبرو ریزی راه بندازه و چت ها و مکالماتشونو پخش کنه.بهش گفتم چرا این کارو میکنی گفت چرا شوهرم این کارو کرد هیچکس حتی بچه هاش بهش چیزی نگفتن اما چرا به من میگی زشته.

خیلی خسته ام واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.

السلام علی الحسین💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت کار خیلی بدی می کنه و بحثش جداست ولی از الان حواست باشه به شوهرت رو ندی اظهار نظر کنه!

چطور میشه اگه توی کل فتمیل آبروش بره خوب هویج نیست که اونم یه چیزی میگه دیگه 

آبروی اونم هست

السلام علی الحسین💖
زنه یعنی خواهرت??پس هرچی سرش بیاد حقشه .معذرت میخوام هااا ولی خوب چ معنی میده این زندگی

چون تنهاست و هیچکی پشتش نیست از تنها شدن میترسه

سن خواهرم بالاست

السلام علی الحسین💖

خواهرشما چون از طرف همسرش بی محبتی دیده الان گربه توی خیابون هم بهش نگاه کنه جذبش میشه چون کمبود محبت دارع کارش فوق العاده اشتباهه هم باعث ابروش میشه هم قطعا پشیمون میشه ازطرفی مردای فامیل فردا ب چشم دیگه نگاش میکنن هرچه سریعتر هوشیارش کن نمیخواد جداشه چ کاریه

درسته ولی شما رو نباید تحت فشار بذاره.باید تو این مشکل کنار شما باشه به عنوان همسر 

اینی که شما میگی ایده آله اما واقعیت چیز دیگه اس

بهم راهکار بدید

حواسم نبود گوشیشو با خودم بیارم

الان پیام داده میگه فک کردی من ... هستم نه اشتباه شده بهت ثابت میکنم 

السلام علی الحسین💖
خواهرشما چون از طرف همسرش بی محبتی دیده الان گربه توی خیابون هم بهش نگاه کنه جذبش میشه چون کمبود محب ...

چجوری

به مشکلاتی که هست بیماری روحی و شخصیت لجباز و یکدنده و کودک درون بیش فعالم اضافه کن

السلام علی الحسین💖
اینی که شما میگی ایده آله اما واقعیت چیز دیگه اس بهم راهکار بدید حواسم نبود گوشیشو با خودم بیارم ...

شما بهش بگو خیلی ناراحتم که خواهرم این کارو کرده، چکار کنیم به نظرت؟ 

حتی اگه خودت دلت می خواد با خواهرت ارتباط رو کم کن

کار خواهرت قابل تایید نیست اصلا، ولی واقعا شما نباید تاوانش رو با اوقات تلخی شوهرتون بدین 

کنار هم باشین