2777
2789
عنوان

راهکار بدید خواهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 20 پست
چجوری به مشکلاتی که هست بیماری روحی و شخصیت لجباز و یکدنده و کودک درون بیش فعالم اضافه کن

بهش بگو خیلیا هستن از حانب شوهرشون خیانت میبینن قرار نیست خودشونو درسطح بیشعوری شوهر ببینن و تلافی منن خانومی میکنن.

یه پیشنهاد اون اقا ک فامیله هرجور شده شمارشو پیداکن بهش بزنگ خیلی جدی بترسونش ک به پدرش و شوهرش میگم مزاحمش شدی یا گولش زدی ابروتو میبرم اگ زن داشته باشع ک باید بیشتر بترسه

شما بهش بگو خیلی ناراحتم که خواهرم این کارو کرده، چکار کنیم به نظرت؟  حتی اگه خودت دلت می خواد ...

از اون مهمتر الان چیکار کنم کار به آبروریزی نکشه

وای یعنی اگه همه آشناها بفهمن دیگه آبرو برامون نمی مونه 

بیچاره شوهرم

السلام علی الحسین💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو خیلیا هستن از حانب شوهرشون خیانت میبینن قرار نیست خودشونو درسطح بیشعوری شوهر ببینن و تلافی م ...

زن داره ولی فک میکنم خیلی راحت به زنش بگه اینو سر کار گذاشتم یا هرچی

السلام علی الحسین💖
زن داره ولی فک میکنم خیلی راحت به زنش بگه اینو سر کار گذاشتم یا هرچی

نه بهرحال اون زنه سیب زمینی نیست که دعوا میکنه بهش برمیخوره و تو زندگی اونام تاثییر میذاره .یا اصلاب زنش بگو بگو خواهرم سادس شوهرت کرم میریزه

نه بهرحال اون زنه سیب زمینی نیست که دعوا میکنه بهش برمیخوره و تو زندگی اونام تاثییر میذاره .یا اصلاب ...

میترسم بدتر زنه آبروریزی راه بندازه

یا اگه به مرده بگیم بدتر تهدید کنه که رسوایی راه میندازه

فقط‌خدا میتونه جمع کنه این اتفاقات رو ....

السلام علی الحسین💖
میترسم بدتر زنه آبروریزی راه بندازه یا اگه به مرده بگیم بدتر تهدید کنه که رسوایی راه میندازه فقط‌خ ...

پس رابطتو با خواهرت قطع کن بگو بدم میاد از کار بد اینجوری گندش هم دربیاد تو از قبل دور موندی