من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم
قبلنا که فقط با برادر شوهرم قهر بودم میرفتم خونه پدر شوهرم مثلاً از حرص من به پدرش می گفت عروس کوچک ها گاون اسب ن جلو روم ها با عروس کوچک ه هم لج ه ولی صبرم زیاد بود اون موقع
حس نداشتم سیاستمو بنویسم فقط نوشتم چقدر بی سیاست ....
من یه مدت قهر بودم
پشت سر خانواده شوهرم خوب میگفتم
اونا بد میگفتن به شوهرم
اینجوری شد که شوهرمو واسه همیشه کشوندم طرف خودم و باعث شدم خودش باهاشون برخورد کنه
من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم
دوستان نظری دارید بگید منو خواهرانه راهنمایی کنید از بچگی یاد ندادن به من الان اثراتشو می بینم ظرافت ...
ببین عزیزم من اینو فهمیدم مرد اگه میگه خواهرم مثلا چرا زنگ زد بیا اسباب کشی دارم کمک شما نگو آره نرو چرا باید بری?بگو عزیزم برو خواهرته توقع داره حتما برو واقعا حرف دلتو که ب زبون نیار هرچی بد گفت در مورد خانواده اش شما از اونا دفاع کن مادرش میاد احترام بزار ب همسرت بخصوص کنار خانواده اش احترام بزار ببین من تا حالا یادم نمیاد همسرم از سرکار بیاد من ب پاش پانشم اوایل روم نمیشد تو آشپزخونه بودم یا سرپا در حال کار کردن مشاوره تلفنی هم بگیر شماره اش ١٤٨٠