2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ماه گذشته انجام دادم منفی شد.بار اولم بود .

الهی که ایندفعه جواب بگیری گلم.

چه جوریه؟؟بعدش بایدچیکارکرد؟؟کلا میشه راجعبش توضیح بدی؟؟شماهمسرتون مشکل داشتن؟؟هزینشم میگی لطفا

الهی که ایندفعه جواب بگیری گلم. چه جوریه؟؟بعدش بایدچیکارکرد؟؟کلا میشه راجعبش توضیح بدی؟؟شماهمسرتون ...

فدات گلی.دقیقا مثل معاینه س.بعدش رو همون تخت بین ی ساعت تا دو ساعت میمونی.بعدم بهت میگه که سه بار نزدیکی پشت سرهم داشته باشی و روز دوم آی یو آی شیاف بزنی هر شب.هزینش هم با دارو نزدیک ۷۰۰شد

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻
فدات گلی.دقیقا مثل معاینه س.بعدش رو همون تخت بین ی ساعت تا دو ساعت میمونی.بعدم بهت میگه که سه بار نز ...

من فک میکردم ای یو ای ینی میکارن.نمیدونستم بایدنزدیکی کرد.ببخشید پس چرا منفی میشه؟؟؟

ن همسرم سالمه.خودم پلی کیستیکم

من همسرم مشکل داره.دکترم گفت واسه این جور مشکلا جواب میده نمیدونم خیلی امیدواربودم اماالان دلم ی جوریه.ینی من فک میکردم قطعیه وقتی انجام میدی,میشه.

دردم داره؟؟؟

من فک میکردم ای یو ای ینی میکارن.نمیدونستم بایدنزدیکی کرد.ببخشید پس چرا منفی میشه؟؟؟

نگا عزیزم نمونه اسپرم از همسرت ی ساعت قبل آزمایشگاه میگیره بعد اونجا شستشو میدن بعد نمونه رو میدم ب خودت ببری مطب ک باید خیلی سریع برسونی مطب بعد اونجا دکارت با آمپول تزریق می‌کنه داخل رحمت

من همسرم مشکل داره.دکترم گفت واسه این جور مشکلا جواب میده نمیدونم خیلی امیدواربودم اماالان دلم ی جور ...

اره خب اسپرم های خوبش رو جدا میکنن.یکی از راه ها اینه.نترس گلم انشالله ب حق علی برا تو بگیره.عکس رنگی دادی؟؟

دیدم انجام دادن..خیلیا اول اینو انجام میدن

یعنی چی اول اینو انجام میدن؟؟🤔🤔من تو باردار شدن مشکلی ندارم...یه دختر دارم میخام دومی رو تعیین جنسیت کنم..گفتم ببینم با روش آی یو آی میشه یانه

نگا عزیزم نمونه اسپرم از همسرت ی ساعت قبل آزمایشگاه میگیره بعد اونجا شستشو میدن بعد نمونه رو میدم ب ...

خداکنه نتیجه بده هم من,هم شما هم.همه چشم انتظارا🙏🙏