۲۸ سالمه اسمم خدیجه هست زیاد مسخره شده به خاطر اسمم ، خودمم دوسش ندارم ولی همه مدارک دانشگاهیم و دوره هام به این اسمه نمیخوام دیگه عوض کنم شما حستون به این اسم چیه
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در مورد اسمت نظری ندارم ولی اگه با شنیدن اسمت حست خوب نیست عوضش کن. نگران مدارکت نباش چون بعد از تغییر اسم همه جا باید صفحه آخر شناسنامه رو ارائه بدی و اوکیه.
من بودم عوضش میکردم میزاشتم نیلوفر😍😊(الکی مثلا دارم اسم خودمو تبلیغ میکنم😉🤭🤭🤭) ولی دور از شوخی ...
می ذاشتم درسته نه میزاشتم
نیلوفر قدیمیه بیشتر دهه 50،و 60 ها میذاشتن ولی اسامی گل همیشه قشنگن
پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف میکنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمیکنم مگر اتفاقی