2777
2789

۲۸ سالمه اسمم خدیجه هست زیاد مسخره شده به خاطر اسمم ، خودمم دوسش ندارم ولی همه مدارک دانشگاهیم و دوره هام به این اسمه نمیخوام دیگه عوض کنم شما حستون به این اسم چیه 

قشنگه 

بخاطر حضرت خدیجه این اسمو دوست دارم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه و حس خوبی میده اگر فارس هستین که واقعا زیباست و زیبا تلفظ میشه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

😐😐😐😐

اونا خودشون مسخره بودن عزیزم 

کاش اینا رو از دور و برت پاک میکردی که کمتر اذیت بشی 

من دبیرستان دوستی به نام خدیجه داشتم ولی هیچوقت 

مسخرش نکردم.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

به نظرم خیلی قشنگه

مامانبزرگم میخواسته اسم من را بذاره ولی بابام قبول نکرده و من همش بهش میگم چرا اخه؟ میخواستم اسم بچم را بذارم که پسر شدن دوتاشون

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

من بودم عوضش میکردم میزاشتم نیلوفر😍😊

(الکی مثلا دارم اسم خودمو تبلیغ میکنم😉🤭🤭🤭) 

ولی دور از شوخی خیلی هم قشنگه خدیجه

[𝐈'𝐦 𝐍𝐢𝐥𝐨𝐨𝐟𝐚𝐫✨[𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓪𝓷 𝓲𝓵𝓵𝓾𝓼𝓲𝓸𝓷

اسمت قشنگ نیست 

ولی در کل ایران فک کنم تنها جاییه که مردم ب خاطر اسمشون چیزی که اصلا تو انتخابش دخالتی نداشتن مورد تمسخر قرار میگیرن

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

من بودم عوضش میکردم میزاشتم نیلوفر😍😊(الکی مثلا دارم اسم خودمو تبلیغ میکنم😉🤭🤭🤭) ولی دور از شوخی ...

می ذاشتم درسته  نه میزاشتم

نیلوفر قدیمیه  بیشتر دهه 50،و 60  ها میذاشتن ولی اسامی گل همیشه قشنگن 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی