2777
2789

تو این زندگی پر تلاطمی که داریم بیاین چن دقیقه همه چیو فراموش کنیم و  بخندیم😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰😂😂😂😂😂😂😂

شروع کنیم به گفتن سوتی و کارهایی  انجام دادیم و وقتی بهشون فکر میکنیم خجالت میکشیم و اب میشیم و یا هر خاطره ای که بامزه و خنده دارع😬😬😬😬

تگ کنین زیاد شیم کلی خشبگذرونیم

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال یچگیمه البته یه بار مهمون داشتیم و خیلی مامان و بابام باهاشون رودروایسی داشتن موقع شام شد مامان ...

وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂 شیطون بودی

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

اوه یبار رفته بودم بانک کارتمو درست کنم گفت قبلا کجابودین گفتم همدان نگوهمه چی توسیستم دیگ آبروم رفت بهم گفت قبلا که اینجابودین 😕. اونجاخواستم ازخجالت آب شم😩🤣

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️

کلاس پنجم بودم معلممون با زن داییم دوست بودن زن داییم جلوی من در مورد معلممون حرف میزد اسم کوچیکشو می گفت می گفت الهه منم با زن داییم حرف می زدم می گفتم الهه ولی به خودش فامیلی شو می گفتم 

بعد یبار برگه رضایت نامه پخش کرد تو کلاس آخرش پرسید به همه برگه دادم؟ منم هول شدم وسط کلاس داد زدم نه الهه من برگه ندارم😅😂

از خون جوانان وطن لاله دمیده  از ماتم سرو قدشان سرو خمیدهخفه خون گرفتیم چون خوب تفهیمیم  به نام خداوند رنگین کیان   
رفته بودیم شمال تو یه شهر بازی  اون موقع من ۱۴ سالم بود  بعد دو تا سگ نر و ماده با هم در ...

😂😂😂😂😂😬😬😬 چشمو گوش ماشالا

رفته بودیم شمال تو یه شهر بازی  اون موقع من ۱۴ سالم بود  بعد دو تا سگ نر و ماده با هم در ...

😂😂😂

از خون جوانان وطن لاله دمیده  از ماتم سرو قدشان سرو خمیدهخفه خون گرفتیم چون خوب تفهیمیم  به نام خداوند رنگین کیان   
اوه یبار رفته بودم بانک کارتمو درست کنم گفت قبلا کجابودین گفتم همدان نگوهمه چی توسیستم دیگ آبروم رفت ...

مگ نمیدونستی اطلاعاتت هس تو سیستم😂😂😂😂😂😂😂 لامصب همچین اتفاقیم که میوفته من به شخصه لال میشم

اخطار لغو کاربری

😅😁

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      
کلاس پنجم بودم معلممون با زن داییم دوست بودن زن داییم جلوی من در مورد معلممون حرف میزد اسم کوچیکشو م ...

😬😬😬😂😂😂😂واکنشش چی بود عزیزم

@ژیناگلمن     تگ کن هرکی میشناسی عزیزم

من بچگی خیلی شیطون بودم و همه پسرای فامیلو کتک میزدم

پسر عموم هر وقت دعوا میشدیم فقط فرار میکرد

ی پارک نزدیک خونمون بود پیاده رفته بودیم با آجیامون

از توی پارک دعوا شدیم تااااااا برگشتیم خونه

واقعا چ ایامی بود چقدر خوش بوديم

😬😬😬😂😂😂😂واکنشش چی بود عزیزم

بیچاره هیچی نگفت😂فقط چپ چپ نگاه کرد اومد رضایت نامه داد بهم

من بچگی خیلی شیطون بودم و همه پسرای فامیلو کتک میزدم پسر عموم هر وقت دعوا میشدیم فقط فرار میکرد ی ...

ایول😂😂😬😬😬 نزنی مارو دندونام ریخت