2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیجتو باز بزار ، اسم پیج و عکس پروف خیلی مهمه ، سعی کن خودت لوگو بسازی ، پست هایی ک جذاب و روش کار شده بزار 

اول کیفیت پیج رو بالا ببر .سعی کن فالوورات فیک نباشن ینی ازین برنامه فالووگیرا استفاده نکن ، تبلیغات کن ، با پیج هایی ک فالوئر های بالایی دارن تبادل انجام بده ، کامنت تو پیج ها هم‌خیلی خوبه انجام بدی راجب کارت

برگرد 😪💔

اول چند نمونه خوشگل عکس بنداز بچین تو پیچت بعد پیچ ها بگرد نظر بده بعد برو پیچ ها فالو کن ده تا پست اخر لایک کن بعد زیر پست بنویس خوشحال میشم به پیچ منم سربزنید 

بعد هر روز یه پشت آموزشی بزار استوری زیاد بزار چیزای جالب با چند تا پیچ تبادل کن انشال.. زودی راه بیوفته پیچتون

پیجتو باز بزار ، اسم پیج و عکس پروف خیلی مهمه ، سعی کن خودت لوگو بسازی ، پست هایی ک جذاب و روش کار ش ...

ممنون از توضیحت الان این کارا رو کردم تو بک هفته شده ۷۰ نفر . خیلی کمه؟؟ نمی دونم کجای کارم اشتباس؟

ممنون از توضیحت الان این کارا رو کردم تو بک هفته شده ۷۰ نفر . خیلی کمه؟؟ نمی دونم کجای کارم اشت ...

باید خودت پیج ها رو فالو کنی ، تا میتونی فالو کن بیشترم پیج خانوما چون بیشتر میان تو این پیچ ها و فالو میکنن ، هر کی ک فالوت کرد بعد از چند روز انفالو کن 

به دوست و اشنا خیلی بسپار 

برگرد 😪💔

سلام ، ادامه توضیحات دوستان میگم 

عکس ها حتما با کیفیت باشه توضیحات محصولات کامل 

حتما هشتگ بزنید 

تبلیغات به پیج های روزمرگی میتونه مفید باشه 

و یا به بلاگر همشهری خودتون تبلیغات بدید و محصولات رو براش ارسال کنید که بتونه از کیفیت کارتون تعریف کنه 

موفق باشید 

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

نمونه کارهاتو کافی شاپ ها هم ببر من یه گروه داشتم این طور فینگر فود و کیک درست میکرد بعد دیگه سفارش نگرفت گفتیم چرا گفت با کافی شاپ کار میکنم دیگه سفارش قبول نمیکنم 

با پیچ های کوچیک تبادل کن اونا تبلیغ شما بزارن شما تبلیغ اونا من پیچ محتوایی باز کردم تو یک ماه ۱۰۰۰ تا فالور جمع کردم بدون تبادل ولی سختع خیلی باید وقت بزاری