2777
2789
عنوان

برادرم یه کار خلاف کرده

466 بازدید | 30 پست

برادرم راهنماییه 

یه کاریو کرده که نباید میکرده(در همین حد بدونین کار درستی نبوده)

منم به واسطه دوستش و یکی از اشناها متوجه شدم 

چیکار کنم ؟ 

دلم نمیاد به مامانم بگم 

جرش میده 😂

ممنون میشم راهنمایی کنین 

خیلیم اخلاق چرندی داره و همش اذیتم میکنه

موندم چرا بازم دلم نمیاد حالشو به خاطر کاراش بگیرم 

در مورد تبعاتش باهاش صحبت کن مسئولیت کارشو بنداز گردنش 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

خب بگو چ کاری تا بگیم لو بدی یا ن

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصیحتش کن خودت بگو اگه تکرار شه ب مامان میگم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

خو ب کسی نگو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب بستگی داره چی باشه

اگه در حد سیگار کشیدنه، نصیحتش کنید

جواب نداد، تهدید به گفتن

اگه مواد و اینا تهدید کنید سفت و سخت

اگه بزرگتره که به خانواده اطلاع بدین

بدون موسیقی؛زندگی اشتباهی بیش نیست!          ‌‌               من میرسم به تمام اهدافم!                                                حامی خانواده LGBT هستم!