2777
2789
عنوان

اگه حوصله رابطه نداشته باشید...

| مشاهده متن کامل بحث + 15812 بازدید | 179 پست

انسانیم همه دیگه گاهی حوصله نداریم و این اوکیه و نباید بابتش عذاب وجدان داشته باشی 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

پیش میاد دیگه

نباید زیاد ناراحت شد

ادم هستیم همگی نه چیز دیگه

بعدا باید جبران کرد برای همدیگه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شماره آیه مربوطه رو میشه بگی؟؟

پرسش: اگر زن بدون علت از نزدیکی امتناع کند آیا مرد می تواند به زور و بدون رضایت با او آمیزش کند؟
پاسخ: اگر عذر شرعی نداشته باشد امتناعش جایز نیست و باید تمکین کند ولی مرد نمی تواند به زور آمیزش کند

گلم این چیزی هست که تو احکامه الان نت ندارم ولی از آیه های قرآن هم برات میگشتم پیدا می کردم ولی تو خود احکام هم هست زن اگر نخواد مرد نمی تونه مجبورش کنه

این کاربری واسه دو نفره (من و خواهرم)
آیه  و اینا رو  دقیق نمیدونم گلم اما  با یه سرچ ساده میشه فهمید عزیزم

نه عزیز فکرنمیکنم همچین چیزی باشه

زیر پذاشتتن میل و شخصیت گناهش بیشتره یه چیز کاملا متقابله 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
چرا گناه باشه اخه همیشه که نیس گاهی وقتاست، اینجوری که شما میکی حس بدی بهم ذست میده انگار که ما یه ع ...

نه عزیزم من نگفتم ما یه وسیله ایم

من نمیتونم  اینجا قانعت کنم  چون هم سخته   هم  در زمان نمیگنجه  شما کافیه چندتا سخنرانی گوش  بدی تا متجه بشی

منم پیشنهاد نمیدم ولی زیادی محبت می کنم خودش میفهمه اما گاهی عفونت می کنم واقعا نمی تونم رابطه داشته باشم از قبل بهش میگم یا حوصله ندارم معمولا مشخصه خودشم دیگه نمیاد اگر اصرار کنه رابطه کوتاه داریم

پرسش : اگر زن بدون علت از نزدیکی امتناع کند آیا مرد می تواند به زور و بدون رضایت با او آمیزش کند؟ ...

خب همین دیگه اگر نخواد مرد نمیتونه مجبورش کنه.. 

توی اون پرسش هم اگر میگفت زن آمادگی روحی و جسمانی نداشته باشه قطعا پاسخش یه چیز دیگه بود

ولي گفته "بدون علت"

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
پرسش : اگر زن بدون علت از نزدیکی امتناع کند آیا مرد می تواند به زور و بدون رضایت با او آمیزش کند؟ ...

در ضمن نوشته امتناع جایز نیست نه این که گناه باشه یعنی برای زن حق قائل شده که اگر نخواد نه بگه ولی بهتره نه نگه

این کاربری واسه دو نفره (من و خواهرم)