2777
2789
عنوان

سونو واژینال ضروریه ؟

281 بازدید | 33 پست

امروز دکتر بودم ، چون اول بتام پایین بود بعد یهو رفت بالا بهم گفت باید سونو واژینال بشی که یوقت خارج رحمی نباشه

بهش گفتم نمیسه شکمی بنویسین گفت نه واژینال

مگه خطر نداره .؟ من هنوز پنج هفتمه 

بنظرتون صبر کنم و دو هفته دیگه برم دکتر بگم شکمی بنویسه واسه صدای قلبش ؟

ی چی میدونه ک میگه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

اره ضرر داره صبر کن دوهفته دیگه برو اگه لکه بینی نداری

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که تو خارج رحمی بتا خیلی دیر بالا میره بنده تجربه اش رو داشتم دوما به پزشکت اعتماد کن منم اولین سونو مجبور شدم وازینال برم اما جای خیلی معتبر رفتم و شکر خدا مشکلی پیش نیومد.

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

انقد سریع خودتونو نندازین زیر دست این دکترا

سونو واژینال کلا توبارداری خطرداره عزیزم

غیربارداری هیچ اشکالی نداره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بعددعوام نکنه که چرا نرفتی ☹☹

نه بعد واژینال لکه بینی میگیری استرست بدتر میشه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اخه الانم زوده واسه صدای قلب  الکی برم استرس میگیرم  اگر خدای نکرده خارج رحمی باشه یک عا ...

طرف درس خونده، علمشو داره😐 چرا اعتماد نداری!

اگه خدایی نکرده خارج رحمی باشه میتونه باعث مرگت بشه! دوس داری استرس نگیری یا زنده نمونی!؟😐🙄😐😐ببخشید انقد واضح گفتم

در ضمن چیزی نیست. نترس. من ب جای همه میترسم.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بعددعوام نکنه که چرا نرفتی ☹☹

نمیدونم منم دکترم بهم سونو شش هفته داد 

نرفتم 

الانم شش هفته و سه روزمه 

گفتم یهو با تشکیل قلب میرم 

ضرر داره دوباره برم سونو اونم توی سن پایین بارداری

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
جدی ؟ یعنی لکه بینی ادم میگیره؟

اره . ۳تا بارداری داشتم دکترم هرگز سونو واژینال نکرد اصلا تو بارداری این سونو رو قبول نداره فقط شکمی

انقد سریع خودتونو نندازین زیر دست این دکترا سونو واژینال کلا توبارداری خطرداره عزیزم غیربارد ...

اره منم همینو میگم 

میترسم برم بعد لکه بینی چیزی بگیرم.بنظرت بمونم همون دو هفته دیگه برم بگم سونو شکمی بنویسه؟