2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آن‌هایی که شرطی شدند هر اتفاقی رقم می‌خوره عکاسی کنند.

از سیاحت و زیارت، رستوران رفتن، کافه رفتن، گربه‌های خیابان، سفره‌ی نهار و...

طوری که انگار بیش از اینکه از فرصت و موقعیتی که پیش اومده بهره ببرند؛ به فکر این هستند چیزهایی برای عرضه در مجازی و... جمع کنند.

وای بیا به من یاد بدهلعنت بهم که انقد بی انگیزه م واسه ورزش

راستش درباره بدنم خیلی تحقیر شدم چقدر چاقی همش میخوری خفه شدی و...... زیاد شنیدم از غریبه و اشنا تصمیم گرفتم کلی کم کنم

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

ادایی ترین کارم‌امروز این بود خیار و گوجه و پنیر رو تو یه ظرف خوشگل گذاشتم برا عصرونه،

ولی این بستگی به اطرافیان داره ،سالها پیش توی دانشگاه ،از تو کیفم یه کرم‌مرطوب کننده دراورد زدم به دستم که مثل پوست کروکودیل خشک بود،دیدم دوتا از همکالاسیام‌پچ‌پچ میکنن و میخندن یهو یکیشون گفت چقدر چ.س.کلاس میذاری،کرم زدن براشون ادا حساب میشد

ادا در میارم خیلی ریلکس و بیخیالم اما همش ادا هست😑😐🥴

آفرین بخدا حتی ادای بیخیال درآوردن هم هنره 

من قبلاً اینجوری بودم 

هرکی ازم میپرسید کی خوشبخته میگفتم من 

فکر میکردن غمی ندارم 

الان غم عالم تو دلمه و کسی باور نمیکنه هیچ خودمم نمیتونم از پس خودم بربیام

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍